ångest...

hej. idag har Ella vart hemma från dagis då hon vaknade tidigt imose o sa att hon behövde bajsa o att hon hade jätte ont i magen stackarn, va säkert alla "drops" hon proppa i sig igår. så idag har vi bara vart hemma, jag har sprungit upp o ner i tvättstugan så gott jag kunnat, inte lätt när båda barnen är hemma. men jag bokade den sena tiden ikväll med, så passar på o tvätta nu när Ella är med Leif på hockey.

ikväll har jag även vart o storhandlat, eller storhandlat o storhandlat men för en dryg veckas matschema. Tack mamma för hjälpen!!

Ella har för övrigt idag vart en riktig retsticka mot mig, gjort allt tvärtemot, o jag blir gallllllllllen, o det vet hon, hon älskar att reta mig för jag har inget tålamod alltid;). men vi har vart mkt osams idag o jag har väldigt dåligt samvete att jag inte tagit mig tid att vart ute med henne o lekt o så, så jag köpte en liten present till henne på Willys, 2 filmer av astrid lindgren ,madicken o Lotta på bråkmackagatan på ena filmen o den andra va en annan Lotta o emil i lönneberga, hon kommer bli såååå glad=), hon har tjatat om både emil o madicken.

nu ska jag slänga mig på soffan o koppla av med en bärs o se alllllla braiga program, jag älskar Onsdags kvällarna=)

halv 8 hos mig, Idol, välkommen åter o Kungar av Tylösand!!!!!!


skit dag...

hej, allt har gått åt skogen för mig idag tror jag... känner mig sjukt irreterad, på typ ALLT. o så de jävlarna skorna jag skickade efter för ett tag sen, kunde jag ju inte ha, o de 14 dagrns ångerrätt man hade gick ut idag, skit!!! jag skiter it, kunden har alltid rätt så jag som fan skicka tillbaka de idag ändå o säga att posten måste vart försenad om de säger nåt annars ska jag aldrig beställa nåt där ifrån igen!!

hoppas att resten av dagen ska bli något bra...


väntar på leverans..


partysugen?!

jag är!! Leif o Ellis drar till Kalmar på fredag o är borta hela helgen, så kvar är jag o Kelly o Shiva. va kul det hade varit att fixa en partykväll med gamla gamla vänner o bara snacka skit, skratta o ha sjukt skoj! Marre o jag prata lite om det på FB men på lördag gick det tyvärr inte för sig, men om det är nån annan som är på, hojta!=) annars får vi styra upp nåt snart! ...Emelie skulle på "ladies night".. hmm så vad ska jag göra?


shoppat o tränat!

fick med mig lite smått o gott hem idag när jag vart på maxi, bland annat dessa söta skor till Kelly, är det inte får söta?=). har även hunnit med ett step pass på gymmet.


dagen i bilder


måndag

hej på er! igår blev det storstädning, men vi har mkt kvar, idag ska jag försöka städa datarummet, rensa bland papper o massa skrot o bråte. Leif gjorde det tråkigaste igår, han tog köket o drog ut spisen o skrubba där bakom o allt annat trist o äckliga jobbet. men det är skönt när det är gjort! vi var o hämtade vårat nya rumsbord igår också o våra nya träningsskor hemma hos pappa som vi fått av Jonte, vi kikade även förbi hos mamma som skaffat en ny hund o när vi åkte hem blev vi plötsligt bara 3 i bilen hem , då Ella ville sova kvar hos mormor=). o självklart hann vi med o rösta med! inte ett dugg insatt så jag vet inte om jag blev nöjd eller inte utav valresultatet...

idag ska vi även åka med mamma en sväng o mata ankorna o fika på färgargården.... kameran har varit urladdad i några dagar så laddar den nu så kanske slänger in lite kort senare..puss!

söndag

hej. en ganska händelsefull helg. i fredags blev det myskväll här hemma, i lördags jobbade leif till 12 o jag o barnen skulle på dop, Ella är ju mellan golv o tak, o Nelli gör ju allt som Ella gör så de lekte rövare i kyrkan, o jag försökte få de o sitta stilla med det va omöjligt o så fanns det en korg med leksaker som jag försökte locka de med men nja det va inte lätt, som tur va kom Leif ganska snart o jag kunde pusta ut lite. har nog en av världens vildaste ungar:S o envisaste! blir Kelly likadan då räcker det med 2;).

igår kväll var det tänkt att jag o mamma skulle umgås med en jätte gammal kompis till mig o hennes mamma, men det blev en besvikelse... eller ett missförstånd..eller som vanligt. jaja jag hade iaf en myskväll med mamma hemma hos henne medan barnen o Leif va hos pappa o såg hockeyn o käka o så. det blev en bra kväll iaf=), även fast jag såg fram emot en kväll med skratt o prata gamla minnen o dricka vin:/...

idag ska det städas, från golv till tak!! hörs senare

första smakprovet!

nu på morgon fick Kelly smaka gröt för första gången, det va väl varken bu eller bä.. o Ella skulle ju givetvis ha likadant o hon tyckte desamma;).


Myskväll med Ida

ikväll har jag umgåtts med Ida, vi käkade, drack kaffe, såg massa bra på tv o snackade gamla minnen o vi har suttit här o tjutit av garv. Leif o Ella har vart på hockey. hoppas snart vi ses igen!


öppna förskolan o maxi

hej. idag har jag gett öppna förskolan en chans här i åby, verkar bra, kul o göra lite annat o träffa andra mammor där, där fanns bland annat Anna med sin lilla Nova så man känner någon iaf=).

lämnade en mkt ledsen Ella på dagis idag, fattar inte att hon ska tycka illa om viss personal. hon va hela förtvivlad hela helgen o sa att hon inte ville gå på dagis. o imorse rann tårarna ned för hennes kinder, o gud va ont det gör o se henne så! men det är väl en period hon har just nu bara som snart går över. fröknarna tror att hon är lite avis på syster som är hemma med sin mamma o att hon inte får det, kanske stämmer för hon är väldigt mammig just nu:/

mamma o jag har även vart på maxi o fikat o småshoppat lite, bland annat en varsin mössa till tjejerna=). nu ska jag se Idol!
tjejerna idag:


söndagkväll

hej. idag har vi bara varit hemma vi i familjen, haft tvättstugan hela dagen, o sen mest bara segat. nu ser jag o älsklingen en film på 5an, om ryska maffian, gillar inte såna filmer direkt men den är väl rätt ok. barnen sover o snart ska vi med krypa till kojs! imorn är det vardag igen, Leif jobbar o vi andra ska väl umgås med mammsen/mormor=), hon måste väl längta efter barnbarnen nu när de inte setts sen i fredags en snabbis innan hon drog till landet hehe. o Ella saknar mormor, hon har tjatat HELA dagen om "åka till mormor, jag vill inte va hemma, jag vill va med mormor".


barnen tidigare idag:
 

tjejkväll...

igår hade vi tjejkväll jag o Maja o Johanna(alla 3 barnen va med också) vi åt kycklingpaj, svulla i oss marängsviss, godis o drack lite ros'e=), såg även 8 avsnitt av solsidan med. Tack för en mycket trevlig kväll, det får vi snart göra om.


gårdagen

gjorde vofflor med mamma på dagen, åkte med henne hem o myste, sen kom Leif o hämta oss o vi åkte hem o gjorde en god middag o såg film. lite bilder från gårdagen:

boots

dessa finisar har jag beställt från skonamig.se. endast 449:-. fanns inga 37or kvar så jag tog 36, hoppas de passar, annars får jag väl vika tårna;)


fredag morgon..

morgonstund med mina gullungar!

lika eller inte? vad tycker ni? svårt för mig o se..

 


Afro-dans

ikväll har jag o syster prövat på att dansa afro, ojojoj va kul det va o sjukt jobbigt=P, man rör precis på hela kroppen, o alla kroppsdelar svänger vill jag lova hehe. kommer bli fler grr, känns roligare att kombinera träningen med andra träningsformer.

här är jag o mina tjejer idag:


höstfint

burrigt o mysigt i vardagsrummet nu till hösten=)


vinkväll o övernattning

mamma o jag dricker vin o har det super mysigt. Ella o Leif är på hockey. mamma ska sova över=). nu blir det IDOL!!!


mammaledig..

dagarna rullar på, Kelly är snart 4 månader o när jag va mammaledig med Ella så umgicks jag med ett par andra mammor nästan varje dag, vi fikade, va ute, lagade ibland lunch ihop, gick på öppna förskolan, baby sim mm, den här gången gör jag inget sånt, men det är väl för att jag har min mamma hemma som är sjukskriven, men snart börjar hon om o jobba igen vad ska jag göra då?

jag känner ingen här ute i åby som är mammaledig så jag vill flytta, jag tycker dagarna ibland är så tråkiga, jag blir lätt uttråkad måste jag säga, lite deppig i mellanåt...blää. vad kan jag göra? jag vet att det finns nån öppna förskolan här men vart o är det bra?

här är bilder från när jag va hemma med Ella o då bodde vi på Gotland o vi va mkt med Rocky o Becca=):
 


här om dagen...

asså så här söta är mina ungar jämt! Ella är verkligen såååå himla snäll mot sin lilla-syster, aldrig någonsin har hon gjort nåt "dumt" mot henne. hon säger jämt "jag älskar dig Telly" , jag smälter bara...

här ligger de o tittar på film i Ellas rum. visst är de söta??

efter dagis..

dansas det o busas med mormor o mamma... snart ska jag iväg o röra på fläsket! känns skönt!

vi myser

vi gosar bara jag o Kelly medan syrran är på dagis=)


presentutdelning o nya chefjobbet=)

hej. har lämnat Ella på dagis, nu dricker jag mitt morgonkaffe o Kelly ligger o leker på babygymmet. igår fyllde min sambo 25 år o det firades tillsammans med några i min familj=). det blev presentutdelning inte bara till Leif utan också till mig o mamma. Leif fick iaf, av mig, Ella o Kelly: mobilskal till iphone, 4 små parfymer, en massage grej till huvudet, fina ölglas o wiskyglas samt en sak så man håller reda på sina nycklar som man visslar på så visslar saken tillbaka(vet inte vad det heter). av mamma, mankan o fanny: 2 st paket ölglas av jonte o eve: tequila av jeppe o pillan: en present till både mig o Leif, ett presentkort på en restaurang samt skjuss dit o hem;). jag fick körkortspengar av jimmie o lotta, jonte o Eve=). o mamma fick en fet resecheck i sen 50 årspresent! alla är nöjda o glada!! Leif har ännu en gång blivit befodrad: till lagerchef!! är mkt stolt över min älskade, han är själv mkt nöjd över vad han har åstakommit fram till han blivit 25 som han sa igår: 2 barn, zonansvarig o nu chef! ha en bra dag!

HIPP HIPP HURRA!!!

för min älskade sambo idag som blir 25 år. idag ska det bakas tårta o inhandla present på stan. nu springer jag upp o ner i tvättstugan o så damm torkar jag lite. Ella leker o ser film i sitt rum o Kellan sover.

bara jag är vaken..

nästan iaf, Leo (leifs bror) sitter i köket vid svärmors dator med hörlurar, alla andra sover förutom jag o sen är ju Leif ute ikväll med alla andra arbetsledare från jobbet. hoppas han hittar hem denna gång:P

idag har mamma, jag o barnen vart i sörping o myst lite, strosat runt, ätit lunch o jag tog en kall öl=). det går inte 1 dag utan att vi träffar mamma tror jag, hon kommer ofta hit på morgonen o dricker morgonkaffe med mig o busar med barnen, sen hittar vi ofta på nåt. finns ingen om du mamma. jag älskar att umgås med dig, cancern måste bara va borta från din kropp nu för du är så himla fräsch o pigg!!! skulle aldrig klara mig utan dig, det går inte en dag utan att jag tänker på den där jäkla sjukdomen. men du fixar det här, jag är övertygad! <3 Jag Älskar dig mamma nåt fruktansvärt!den kontakten du o jag har mamma slår nog ingen, vi kan prata om allt o vi har så himla kul tillsammans, hela tiden! du är min allra bästa vän!



Ikea!

ikväll har mamma, jag o Kelly vart på Ikea o inhandlat fina grejer. blir en liten orange färgklick i vardagsrummet nu, Ella fick ett tak till sängen, korgar o ett nytt vitt överkast till vår säng, nu måste jag bara hitta massa fina kuddar till både vardagsrummet o vårat sovrum.

o så kom Kellys mobil till vagnen på posten idag med:), blev så fint, inte klokt va snabb leverans. batteriet till kameran va dött så visar den imorn:).

svärmors bil blev stulen imorse precis nedanför oss, vilka jävla idioter o vilken maximal otur de har på sin semester. men nu ikväll ringde polisen o sa att de hittat bilen i skärblacka så de är nu o hämtar den, tyvärr va allt i bilen stulet, massa privata grejer som vi inte fattar vad det ska ha det till... 

 

torsdag

hej. vad händer idag? inte mkt, både jag o barnen är lite halvsjuka, genomförkylda o ont i halsen. ska till bvc sen vid 13.30 iaf o väga,mäta o vaccinera lillan:/. stackars liten...

igår kväll va vi o småshoppa lite, sånt jag gör när jag har tråkigt, fan det är farligt o va mammaledig, det känns som jag inte gör annat än o handlar. nån annan som känner igen sig?:P blev iaf frukskål, små gulliga ljusstakar, toapappers hållare, handdukar, napphållare o så "lilla gubben" tjata Ella till sig såklart "jag har ju inte den, bara pippi o herr nilsson"

dessa grejer är lite av det jag har inhandlat senaste dagarna:


RSS 2.0