Paranormal activity 2

ikväll ska Leif o jag på bio med Jeppe o Pillan... längtar! kommer skita på oss av rädsla precis som det ska va mohaha. innan dess ska vi se hockey hos mamma o sen lämnar vi kvar ungarna där.


ånger

jag va i stan i tisdags o blev tokkär i en röd siden blus från monki, men jag skulle fundera på den o sen komma tillbaka lite senare när vi vart o fikat men vi hann inte göra det:/ så nu tänker jag på den dag ut o dag in..typ. måste dit o haffa den snarast!

hur kunde det hända?

trodde jag hade FULL koll på läget:( men nu mår vi bra!

GRAVID!

har nu fått tillåtelse att berätta att min kära vän Ida bär på en liten i sin lilla mage, längtar att få snusa på bebis igen!


Halloween

idag klär de ut sig på dagis.

onsdag

hej hå! idag fick ella stanna hemma från dagis, hon va stendöd imorse, hon rörde inte en fena kl 8 så tyckte synd om henne att behöva gå till dagis nr det blev så sen igår då vi va i linköping o såg SAIK spela. vilken match!!!! SAIK krossa LHC rent ut sagt! härligt, underbart jävla skönt!!! asså att gå på elitserie hockey slår allt, det är så satans skoj! slår t.om en kväll på krogen det ni!;) o Kelly gjorde premiär i en ishall, hon älska det! hon sparka som sjutton i bärselen o skratta o va galen! o Ella är en ängel att ha med på hockey. hon älskar det också, hon tjatar jämt på Leif, "hockey idag va pappa?" varje dag...

nu ska jag laga mat, ikväll kommer Ida o skvallrar o ser på allt bra på tv med mig:D: halv 8 hos mig, bonde söker fru...kungar av tylösand!!!!! älskar onsdagar!!!!

en dålig bild innan vi drog till linköping igår:


mörkbrunt vs ljusbrunt






Eller kanske rött? vad passar jag bäst i?


måndag o löning!

vi ska snart iväg till Maxi en sväng, kan ju bli en liten shopping, who knows;P.

vi just nu:


söndagsmys

igår hade jag mkt trevligt hos Emelie, god middag o massa vin o tjej snack, gillart! men jag övervägde att åka md Leif o barnen hem vid midnatt från pappa istället för utgång, va väldigt nöjd med kvällen ändå o jag kände att vi umgås aldrig hela familjen typ då Leif jobbar 6 dagar i veckan o massa övertid så jag ville må skapligt bra idag o mysa med min underbara familj. o Leif överraska ikväll till söndagsfilmen med massa gott (nyttigt) snacks som små stekta baguetter bitar med torkade tomater, ölkorv, gurka o morötter med dipp, jätte gott. han är för underbar min älskling, låter kanske inte så avanserat men han överraskar mig mkt ofta med goda middagar mm o han är verkligen helt underbar!


Maja va här en stund ikväll o ladda ner lite bilder som jag hade o jag fick massa gamla partybilder av henne, så himla kul, här är några:


barnkalas o kanske utgång

har haft fullt med ungar här hemma idag, Nellie, Nelli, Levi Tindra, Celvin, Ella o Kelly, o deras föräldrar förstås, mkt mysigt. o massa lek, glass, kakor o fiskdamm. väldigt fina presenter har Ella fått, visar imorn, nu ska vi skynda oss på för jag ska på middag hos Emelie o barnen o Leif ska till pappa o se hockey o leka ännu mera med Nelli som också ska dit=)..

ha en trevlig lördag!


Grattis min älskade unge på 3 års-dagen!

tänk, idag för 3 år sen föddes mitt första barn, den dagen glömmer jag aldrig! det va en av mina 2 bästa dagar i livet.

detta har hon fått av oss:
*en dock sulky
*kjol, 2 klänningar o ett nattlinne
*madicken filmen (hela) köpte fel sist då det va bara ett avsnitt
*låtsas tårta
*doktor väska


full rulle

hej. barnen ligger o snarkar på soffan efter att vart ute i skogen med Shiva ett tag. Ella är mkt bättre men hon är inte riktigt fräsch det märks då hon vill sova på dagarna o så. har städat all day long från golv till tak typ. nu väntar jag med en kopp kaffe på att my boyfrend ska komma så vi kan åka o handla allt till kalasen imorn o lördag=).

frågade Ella när vi va i skogen -hur många år fyller du imorn då? o Ella svarade - ehh 4,50:- hihihi


gissa leken!




*en amningskupa
*ett bi
*en lekkloss
*ett batteri till typ telefon eller nåt?
*o en bild på ett handavtryck



hon leker att hon målar med batteriet o doppar i klossen o målar på amningskupan o har gjort avtrycket, asså Ellas blandning när hon leker. stackars barn folk tror väl att vi inte har några leksaker hemma men hon får knappt själv plats i hennes rum;).






här är en "lek" hon leker varje dag.  hon ställer upp sina "bubbar" o det är mest populärt just nu, med gubbarna blandar hon med gamla kvitton o nån väska de reser i...hahaha lilla vän, så underhållande o se på!!


visning=)

har vart o sett på en jätte jätte fin lägenhet i ett 4 familjs hus på nedre botten, med gemensam trädgård o braskamin o den va så himla mysig. den låg mot söderköping ute på landet, men det va fler som va intresserade så vi får se om det blir nåt med den:), har fått ett visningserbjudande via hyresbostäder med i Haga, en 5a, med uteplats o öppen spis o det lät ju med toppen om inte bättre då jag inte blir låst på nåt sätt=) o har vänner som bor i närheten, så håll tummarna nu då!!!

tisdag 19e okt

hej alla! fick hem en febrig Ella idag från dagis:/. stackars, fick en alvedon o nu ligger hon o sover på soffan. idag har vi vart på öppna förskolan o sen kom mamma hit på en fika en stund. Leif kommer inte hem förän typ 10 ikväll då han är iväg med jobbet på gocart o middag, så får se om jag får sällskap ikväll av mamma o vin:P

i söndags va äntligen hela familjen samlad, så vi tog en familje tripp till bland annat skogen o sen luncha vi på maxi, älskar när vi umgås alla 4, saknar Leif jämt då han jobbar så mkt nu. lite bilder bjuds det på=):

lillasyster gästbloggar

hej alla fina och glada!

bara för att jag är bäst så gästbloggar jag lite här, inte för jag tror jag får det men de skiter jag i!

josse åkte precis härifrån så jag passa på och tjuvkolla hennes blogg.

ni får ha det så bra och kolla in min blogg: www.ffanniestylee.blogg.se

pussen


Fasters gullegris

Elsa sååå himla fin!


lördag=)

hej. härlig lördags morgon, Kelly ligger i baby gymet o sover, Ella ser barnprogram o jag bloggar för tillfället;). Leif jobbar (som vanligt). får se vad vi hittar på idag? lite härliga bilder från igår:


en trött tjej o en sjuk tjej

här är en trött Ella efter dagis som slocknade i soffan o en febrig o genomförkyld Kelly.


snabb lunch/fika på stan

har vart i stan o lunchat/fikat med jojo o "lille" Liam, liten är han då inte, vägen 6 kg o är 6 veckor gammal;P, snart är han ifatt Kelly hehe. mysigt var det men blev en kortis o vi prata imun på varann, ville prata om så mkt men vi hann inte, får ses på fredag med tycker jag, o träffa marre o sin lilla tjej med=)

vi idag:


måste bara få skryta lite..

Ella är bara såååå himla duktig, hon hjälper mig jämt med Kelly, jag behöver inte ens säga nåt när Kelly gråter så ropar ella "jag kommer Kelly med nappen!" eller som iblad är Ella t.om mer uppmärksam än mig, hon hämtar papper när hon kräkts o torkar o styr. när Kelly gråter så frågar Ella mig "vad är det hon vill? jag tror hon kanske är hungrig eller trött, kanske kissig mamma" man kan inte ha en bättre syster än henne, hon är ALDRIG dum mot henne, det första hon frågar på morgonen är vart Kelly är... o en till sak, varje kväll Ella ska gå o lägga sig är det aldrig nåt tjaffs hon bara klär av sig kläderna, tar på sig pyjamas o borstar tänderna, jag sätter på en film i hennes rum som hon somnar till på 2 röda... man behöver aldrig "söva" henne, innan det här med att hon somnat till film har jag sagt ifrån om det, dålig vana men nu när vi prövat det har vi tyckt det vart bra då hon själv får varva ner, hon är nöjd o glad o somnar själv o det går så fort tills hon somnar=). känns som hon är mkt större än vad hon faktiskt är. min "lilla" tjej som har blivit så himla stor, sen hon blev stora syster har hon helt plötsligt blivit så jädrans stor=)

idag har vi vart på öppna förskolan, på bvc o nu väger Kelly 6785g o är 64,6 cm lång=), sen va vi i skogen o kasta pinne med doggen, vart o handlat gummi stövlar till Ellis o fikat hos mammi, en händelerik dag som jag gillart!

vi idag:


natti natti

nu ska jag nana kudden=) skönt imorn är det dagis för Ellas del o kanske passa på att gå till öppna förskolan då jag ändå ska ner dit o gå till bvc, spännande det ska bli o se hur mkt lillan väger nu för rund har hon då blivit=).

idag har vi umgåtts med Johanna o Celvin ute i fina vädret, gungade, lekte med geggamojja o andats frisk luft men sen tyckte barnen det blev kallt så vi gick in o värmde oss o lekte i Ellas rum ist. sen när de åkt hem badade jag barnen, Ella tycker det är så mysigt o bada med sin lilla syster, badda henne med vatten o ge henne leksaker:).

ne nu väntar sängen....


Ella o nyfödde Kelly
 


vill dit igen!

till Ullared, ångrar nåt enormt att jag inte va vid heminredning, men hade inte mkt pengar kvar då jag redan gjort av med 5 laxar på barnkläder o lite andra småsaker o då kände jag att jag inte ville se heminredningen o bli tokig av allt fint men mamma sa herregud så fina grejer, stora väggtexter för endast 39:- kr som annars kostar 150:- kanske o jätte fina lampor o ja hur mkt som helst så nu bestämde sig mamma o jag för att snart åka dit igen!! kanske när lönen kommer... jag bara MÅSTE till inredningen. jag får blunda för barnavdelningen nästa gång, man blir tokig..... inte klokt så billiga kläder!!


mamma har varit här o druckit morgonkaffe med oss o ätit frukost=), nu ska jag sätta igång o städa lite, i eftermiddag kommer Johanna o Celvin hit o leker med oss, hoppas det fina vädret håller i sig så kan vi va ute o leka ist slipper det bli stökigt här o barnen håller sams alltid ute;P ha en toppen måndag!
snart fyller Ella 3 år, inte klokt va tiden går, här va för 2 födelsedagar sen, så himla liten:
 

Ullared!

idag har jag, mamma, fanny o mankan vart i Ullared, brände upp många tusenlappar på barnkläder till förbannelse o leksaker till både födelsedagsfirande för Ella o julklappar, skönt att slippa julstressen i år:P på stan. vi va nog där rätt dag må jag säga, INGEN kö in i varuhuset o INGEN kö inne i varuhuset, o då menar jag INGEN, mamma va före mig i kön första gången o 2 vagnar va före mig andra gången;). as skönt!! o jag förstår inte de föräldrar som tar med sina barn till Ullared asså, stackars barn! de har inget kul där inne o föräldrar som är stressade o låtr det gå ut över sina barn, fan de är ju ni som tagit dit dem det är ju för fan inte barnens fel!! ne jag va väldigt glad över att Leif va hemma med barnen:) o det har gått toppen bra! men mina pattar har varit 3 grr större än Pamela Anderssons bröst idag, fast jag pumpat ur 2 grr;) haha...


nu ska jag fortsätta se filmen på 3an själv, alla här sover. Leif helt slut efter att ha hand om barnen själv nerå, han är typ sjuk, men han kan inte va borta från jobbet så vi får se hur han mår imorn... ha en trevlig söndagkväll! puss


fina gäster o Idol!

ikväll bjöd vi hem mamma, mankan o fanny till oss på en jättttttte jätttttte god middag Leif gjorde, fläskfile med nån smördeg o bacon o massa smarrigt i, en god fräsch sallad o sås till, till det blev det ett nytt gott röd vin o whisky för herrarna, efterrätt blev det chokladpudding o vispgrädde, haft en toppen kväll!

börjar få ont i halsen precis som Leif då....neeeej jag vill inte bli sämre då jag o mamma drar till Ullared på söndag:/ blä!


dubbel LYCKA!

jag fick nyss ett mms med en bild på fasters tjej, hon ska heta Elsa bye the way, så komiskt, det va det namn jag sa till mamma i bilen idag när vi va på väg från linköping, mamma frågade mg i bilen vad jag trodde hon skulle heta,så tänkte jag en stund..jag kan tänka mig typ Elsa eller Wilma. o en liten Elsa blev det, super fint namn!

jag följde med mamma till sjukhuset idag som stöd, hon skulle få sitt resultat från cancern idag, o alla hennes värden va super bra! inget kvar... 80-90 procent chans att hon INTE får tillbaka den sjukdomen igen, o det är ju goda marginaler.. o vilken lättnad! vilken oro det varit länge... så var 3e månad i 5 år ska hon göra röngen

denna dag va den bästa dagen på Länge! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Nu är jag faster=)

idag 7/10 föddes en liten flicka, så nu har jag blivit faster för första gången. när Jimmie ringde blev jag helt tårögd, det bästa som finns är när man får träffa sitt barn för första gången, så jag vet hur lyckliga ni måste va nu på BB=). mys på!! vill snart se lilla miraklet! älskar er!

snart knyta mig

ska snart gå o knoppa, men tänkte först slänga in ett litet kort inlägg bara. idag har vi bara varit hemma jag o Kelly medan syrran vart på dagis, städat, busat o vart ute på promenix med doggen. sen när Ella kom hem så va vi ute ett tag i lekparken, sen gick vi in o laga Fisk soppa med vitlöks bröd. Leif jobbade över som vanligt nu för tiden så jag aldrig kan gå o träna!!! men imorn då jädrar;). sen när leif väl kom hem så slängde han i sig mat o duscha o sen drog iväg till mamma o såg hockeyn, jag ville gärna se med men Ella va så trött o behövde sova eftersom hon ska på dagis.

imorn ska jag o Kelly träffa Emma o hennes lilla Wilma o Johanna. ska bli trevligt. nu ska jag hoppa i säng!

God natt!


söndag den 3/10

heeeej! sitter o väntar på att kyclingen i ugnen ska bli färdig, jaa jag lagar mat så här sent, angående det är för att jag såg att sista förbrukningsdag va idag så det va bara slänga in kycklingen i ugnen, Leif hade ändå ingen matlåda eftersom jag o barnen åt middag hos mamma ikväll o Leif käka ute med en kompis.

idag har ´jag o barnen, mamma o syster vart på Kolmården i kylan, shit va kallt det va o vad det blåste! men det va mysigt=). igår kväll va jag o Leif o firade Pillan som fyllde 25 tillsammans med flera trevliga människor. barnen va hos mamma.

Lite bilder lägger jag upp, va på en shoppingrunda förra lördagen o här va lite av det jag kom hem med:


RSS 2.0