26 jan

hej! Kelly o jag tvättar, kul i jul!
hade nästan glömt bort min kofta jag köpte på carlings förra året som jag bara använt ett par grr men idag kom den på!


ONT!

inget motionspass idag inte, har så himla ont i knät. men annars är det inget som stoppar mig direkt, igår var det skitväder men jag gick ändå 1 h snabb promenad innan frukost=), men idag går det inte, ajaj!


färgglada volanger!!

jag älskar vårmodet! färgglatt  volanger, mkt mkt fint på hm just nu!!


25 jan

det här har jag satt upp i vardagsrummet idag, fint va? måste köpa fler tavelkrokar för några fler foton ska upp på väggen. sen har jag fyndat fina bruna kuddar med paljetter.




o så fyndade jag 4 krukor o fyra växter i lördags för endast 117:-



o så bjuder jag er på en dagens;), halsbandet har jag dock inte haft länge idag, det fick jag på mig när Ella kom från dagis=)


elakt?

Li har gjort nåt hemskt elakt tycker jag;), hon tittade i min mobil igår o hittade ett videoklipp som jag totalt glömt bort att jag hade o t. om haft, där jag sitter i min ensamhet o tror jag kan sjunga haha! hon sprang in på toan o jag försökte få tag på henne för att slå henne o ta telefonen men hon hann låsa dörren o där inne var hon ett tag o fiffla med nåt, idag NÄR hon kom på bussen messar hon mig "var tungen att ta denna fina låt!" eller nåt stod det, hon har alltså kopierat videon!!!!!!!!!!!! åhh hon är sååååå dum, jag radera videon igår kväll för ingen ska få se den ljuva stämman tänkte jag men hon har klippet! korv!

elakt eller hur? ;)

mysig helg!

helgen som gått har min Li vart här, en lugn o mysig helg har det vart! i lördags såg vi film på dagen medan Ella o Leif va o såg på jeppe som spela, sen lagade vi tacos o drack lite vin o såg en film senare på kvällen, igår va vi på maxi en sväng o shoppade lite, sen senare på eftermiddagen kom Emme o Wilma, Johanna o Liam o fikade o barnen lekte. fick inga br bilder på de stora barnen då de sprang från kameran hela tiden;), på kvällen blev det solsidan o en hyrd film. idag har vi o Li vart på en promenad innan hon åkte hem till Karlstad igen:(, saknar henne redan!! Leif skrattar åt oss, vi är inte riktigt friska nån av oss när vi är tillsammans, stördar oss nåt förskräckligt!! haha!!

jag har varit mkt dålig med att ta kort när Li vart här tyvärr, men Ella o Li har vart riktiga vänner, Ella bara älskar henne!


kommer snart inte kunna blogga mer:/

för datorn kraschar vilken dag som helst, den går på sista versen. fan! hur ska jag klara mig utan dator, blogga, facebook;)


Över Lycklig är jag!!

fick ett samtal nyss från Karlstad av min älskade Li, hon bokade en resa hit imorn, åhhh vad jag blev glad nu henne har jag saknat!! har inte träffat henne på 1 år eller nåt nu=)


kalas

idag ska vi till mamma o fira att hon fyllt år, vi blir ganska många, kul! men innan dess ska det köpas present=)


mkt gjort idag=)

*lämnat Ellis på dagis
*gått en rask promenad
*slängt i mig frukost
*snabbduschat
*stressat ner till bvc
*lekt på öppna förskolan
*ätit lunch
*hämtat Ella
*bakat

nu ligger  Ella i sin säng o vi ska snart se på film, "the bounty hunter" med jennifer aniston=)

piece of cake!

Ella va inte på världens bästa humör när jag hämtade henne på dagis, hon sa "gå hem igen! jag vill att mormor ska hämta mig istället, GÅ O TRÄNA O TA MED DIG KELLY OCKSÅ!" "jag vill inte va med dig, pappa eller kelly, bara min mormor"

ja ibland är man inte lika efterlängtad;). vet inte varför hon va på detta humör idag, fröknanarna sa att hon vart på det humöret hela dagen:/. 

men det va en piece of cake att få henne på bra humör när jag sa att vi kunde göra vad hon ville när vi kom hem, då sa hon "baka!" så det har vi gjort, brunbröd tro jag det hette, hennes absoluta favoriter, de tjatar hon om så fort hon kommer hem till mormor för såna har hon nämligen alltid hemmaa=).

ikväll spelar inte saik så då stannar vi hemma o ser nån film ist för att åka till mamma, igår såg vi en svensk"för kärleken" hette den, den va ok.  ikväll får vi se vad de blir för en, skräck kanske? tar gärna emot tips på skräckisar eller andra filmer med försås=)





mata lilla syrran tycker jag om=)


syskonkärlek!

såhär är mina fina varje morgon! jag älskar att se de tillsammans!
En gammal bild


i väntans tider!

kollar lite kort på mina graviditeter, tänk att man går 9 månader i den magen men ändå glömmer man så fort bort hur det kändes att va gravid o att föda! skumt...



Ella i magen




Kelly i magen



usch vad tiden går fort, hemskt! ;)


våren närmar sig=)

precis vart på 1 h rask promenad med vagnen o haft Lady gaga i mina lurar=), va jätte skönt ute! fåglarna börjar kvittra o då närmar sig äntligen våren! min favvo årstid, lagom varmt, inga getingar o massa annat småkryp som jag hatar, fåglarna kvittrar o gå promenader i vårsolen=) lovely!

nu ska jag laga mig en omelett, det va hundra år sen jag åt. o snart kommer min lilla(stora) tjej hem från dagis=) hörs sen!


myskväll!

filmen va bra=), spännande o bra skådespelare! rekomenderar den starkt! nu ska jag knoppa o hoppas på att det inte blir en natt som förra;) då  dööööör jag...


BIO

ikväll blir det bio med mina tjejer Johanna,Ida o Emma, "the tourist". ska bli super mysigt.

har inte haft en rolig natt, Kelly har feber o vart vaken från 00-5 typ, sov till 7, gick upp då.  är inte van vid sånt här så jag är ett vrak idag;). men sov en timme på förmiddagen när Ella hade lämnats på dagis. stackars min lilla tjej, hon är inte alls kry...


GRATTIS världens bästa mamma som blir 40+ idag;)


17e jan

vi har inte gjort någonting idag, verkligen ingenting! bara degat o tagit det lugnt. syster kom hit efter skolan en sväng. imorn ska vi eventuellt gå på bio, jag, emma o Ida men vi verkar inte riktigt va överens om filmval;), jag vill ju se "svinalängorna" o Ida ser inte "svenska filmer" mupp!;P vi får se hur det blir....

vi idag


slut på latheten nu!!!

jag ammar fortfarande 1 gång om dagen, på morgonen bara för att jag är alldeles för lat o trött för att gå upp o göra välling, o nu sista tiden blir det t.om att hon "snuttar" på natten o låter henne ligga kvar hos mig, men nu är det slut på det, från o med inatt/morgon bitti.. det är bara rennnnn lathet att jag fortfarande ammar!

NU blir det film;)

besökt krokek

idag med Maja o Rolla o myst med Johanna o Liam=), vi planerade en kryssning också, måste bara höra med de andra när det passar=), så kul!!!!!!!!!!




o Ella innan hon drog med pappa på Hästens match:




nu blir det film o varma mackor, mys hela familjen samlad igen=)


som vi längtat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efter 2a säsången av Solsidan, ikväll är det premiär kl 20.00, ni missar väl inte?


My hearts today!







Nu säger vi GOD NATT!!!<3


Inspiration!

funderar på om NI saknar något i min blogg? det kanske finns nån som vill att jag börjar dela med mig om något annat i våran vardag eller bara har nåt tips om vad jag ska ta med mer? kom igen nu! =)


Ericssons nästa hockey proffs??

har vart o åkt skridskor idag, o Ella va sååå söt! jag lånade Fannys o provåkte, jag som inte stått på ett par skridskor på säkert 10 år;), men jag kanske ska satsa på en ishockey karriär?? bröder vad tror ni? =)


typiskt!

när Leif ska iväg idag så är både jag o barnen krassliga, jag är dyngförkyld o svårt att hosta, det sitter i bröstet, o kelly är igentäppt, Ella känns varm men pigg! ingen träning! prutt!
annars idag händer väl inget särskilt, tror jag!

bjuder på lite kort på mina hjärtan från här om dagen:


du o jag!

Leif hr ordnat barnvakt för oss till den 11-13e februari, då ska bara han o jag unna oss själva en hel helg barnfria, så underbart! o vad det kommer o uppskattas=)


julgransplundring o gjort små fynd!

hej! idag har jag o kelly umgåtts med Emelie på maxi, vi fikade o shoppade lite, jag hittade ett par snygga "josse örhängen ;)" på gina för endast typ 37:- kostat 149:-, o ett par höga byxor för 49:- =).

ikväll va vi på julgrans plundring i stan, vi dansade ut granen o barnen fick godispåsar av tomten, efter det åkte vi hem till mamma o såg matchen. vilken spännande match!!! saik vann till slut vilken tur!

imorn drar Leif ut till en kompis land tillsammans med bland annat lillebror jeppe, de ska bada i vedtunna, pimpla o spela tv spel hela helgen, en riktig grabbhelg vill säga, jag ska va ensam med barnen, om det är nån som vill mysa eller hitta på nåt i helgen med oss så hör av dig;)!!!

mina fina örhängen:


egen tid!

precis vart på en rask promenad i min ensamhet o musiken;), men mp3n dog på 5 minuter så det va mindre roligt men skönt var det! jag hann bara komma innanför dörren så stod Ella med darrande läppar o kelly tjöt efter mamma, trodde verkligen Ella skulle somna till tvn i hennes rum när jah hade gått för hon va sååå trött men icke, det va bara o gå in dit o stänga av o klia henne på ryggen i 5 min sen sov hon! man kan inte ens va borta 1h utan att det är NÅT:P haha... mammor är bäst inte sant?:)

ikväll kom Emelie hem från sälen o stannar några dar så imorn blir det en date med henne=). nu blir det dusch o sen film o bubbelvatten;P


tagit vårt förnuft till fånga!

genom att äntligen köpt en soda stream=), vi som dricker mkt läsk o kolsyrat vatten slipper äntligen all pant!! o så tjänar vi enormt på att ha en sån.

idag har vi vart hos Emma o Wilma med Ida=), vilken sötnöt mage hon börjar få, jag längtar så mkt till den lill* tittar ut!

bilder tagna från Emmas blogg.


kom på posten!

titta vad Ella fick på posten idag av Elsas mormor!! Ella tyckte nämligen att Elsas tårta o kakor som hennes mormor stickat till henne va så kul o leka med när vi va hos dem så nu fick hon med några bakverk=). tack så mkt! Ella blev så himla glad!! vad tror ni hon leker med just precis nu;)?



11 jan

hej alla pigga o glada! nu har jag lämnat Ella på dagis, hon va jätteglad att få gå dit, men vi va alla trötta o sega att stiga upp betydligt tidigare än vi har vart vana vid i några veckor;). Kelly sover o jag bloggar för tillfället men ska städa o tvätta idag hade jag tänkt!

igår eftermiddag va Johanna o Celvin här o lekte, nu börjar det bli så jäkla kul att se de hållas! igår skulle Celvin gå på toa o kissa, då ville Ella följa med o låste dörren efter dem, så tog det bara ett par sekunder tills Ella kom o ropa på mig "mamma, haha Celvin gör som pappa" o vi as garva, o så skulle Ella också göra så, men jag sa till henne flera grr att så gör bara pojkar o om hon gör så är det kiss överallt;)... hehe.

hängde sedan med de in till stan o hoppa av vid gymmet, tog ett medelpass=). lagom.

nu ska jag plocka undan lite! ha en toppen dag!


bildvimmel!!!

här ä lite kort tagna av Johannas kusin från i lördags:


helgen som passerat..

i fredags va pillan o jeppe här o käka mat o snacka lite skit, i lördags va Leif o Ella på busfabriken med vänner o jag o Kelly va på en rask promenad o sen städa vi här hemma sen på eftermiddagen va jag, Leif o barnen på maxi o shoppa lite o käka, sen på kvällen drog jag ut med mina gamla jobb kompisar Martina o Johanna med kusin, vi hade skitskoj! men skitmusik va det ute;) på nya "puls".. i går va jag o familjen o fika hos Ellas kompis Nellie o hennes föräldrar till vänner o sen på kvällen blev det mys framför en film o jäsning i soffan=), men en mkt tråkig sak som hände denna helg va att min farfar lämna oss:(<3<3


såhär såg jag ut i lördags:




7 jan

hey! MÅSTE  in till försäkringskassan idag! få se om mankan har tid o hjälpa mig, mamma är sjuker! jag håller på o gör barnmat, köttfärssås, får väl se vad Kellan tycker om det, hon gillar inte stora bitar men nu ska vi avvänja henne med pureer banne mig!

hade tänkt följa med pinglorna ut ikväll men ändrat mig, känner mig så ego då nu när vi precis tagit bort nappen! o det är jag som lagt henne varje kväll så bäst att jag stannar hemma tror jag=) så hänger på nån annan gång brudar!

ikväll blir det let's dance o hemmagjord gyros=P


hemmadag!

idag har hela familjen vart lediga så idag har vi fixat grejer här hemma, tvättmaskinerna går varma sen imorse, skönt att få bort allt! ikväll blir det film, "the town" ska tydligen va riktigt bra!

läggningen igår gick bra, peppar peppar;), nu väntar vi på maten! ha en toppen kväll!



snart vill jag göra nåt ensam igen med darling ett par dagar! vi hade så kul i gbg!! fast det blir nog en mysig weekend med relax o spa snart, som jag fick av L i julklapp=)

+


sånt gör mig arg!

idag fick mamma va barnvakt till båda kidsen när jag skulle åka in till försäkringskassan för att planera min mammaledighet lite o förklara grejer jag inte fattar. när jag kom till kungsgatan, där jag trodde dem låg så stod det att deras besöksadress låg på hospitalsgatan, fick alltså gå till andra sidan stan o när jag väl är framme har det STÄNGT!!!! satan vad man blir less på sånt asså! jja får väl ta mig dit på fredag om mamma är ledig o kan ställa upp!

nu väntar jag på maten! fläskfile' o potatgrtäng med svampsås o sallad! rödtjut blir det med givetvis;)


värsta natten i mitt liv!!

shi fick jag.... Ella vaknade igår kväll vid 21.15 o somnade vid 22.45, där emellan skrek hon efter sin napp. hon skrek konstant i 1 h, hysteriskt!!! slogs o hade sig, jag tyckte så himla synd om henne, har aldrig sett henne såhär tidigare, hon va galen! hon skrek åt mig att hon inte ville va med mig, "UT HÄRIFRÅN!" gjorde som hon sa. när hon hade lugnat ner sig något stod jag o lyssnade utanför rummet, där låg hon o snyfta, jag gick in o frågade om hon ville ha mig där o hon nickade.
Ella bad verkligen på sina bara knän, "snälla, snälla mamma, kan jag få min napp? jag lovar o va snäll" o jag svarade " Ella du har ju själv skrivit till nissarna o de blev ju jätte glada när de hämtade dem, de tycker du är världens snällaste tjej" o Ella fick tårar som forsa ner från hennes kinder o läppen darra och jag kunde inte hålla tillbaka mina egna tårar! ne fy säger jag bara, jag kände mig så fruktansvärt elak!! men till slut somnade hon iaf o jag gav aldrig med mig, känner mig stark. men det va verkligen det värsta jag vart med om, o jag hoppas verkligen att det inte håller på allt för många nätter... nån som vart med om samma? när slutar det?

men imorse va hon glad igen o sa att hon slutat med napp o att hon är duktig.

jag älskar dig av hela mitt hjärta, o mamma tycker du är så duktig!


4e jan

precis fått Ella att somna, andra natten utan napp, går super bra! gud så duktig hon är, tänk, det första viktiga beslutet i livet man tar är när man bestämt sig att sluta med napp!

imorn måste jag ta mig in till försäkringskassan, måste prata med nån som kan hjälpa mig att planera resten av föräldrar ledigheten för jag har inte alls tänkt på nåt!!! har nästan bara låg dagar kvar, smart? nej!!! men det visste ni som känner mig sen innan, att jag inte är särskilt smart:P



första natten

utan napp för min stora tjej!!! så stolt, hon frågade några grr när hon skulle gå o lägga sig men jag kliade henne på ryggen o myste så hon somnade utan, sen vaknade hon kring 00 o ville sova i våran säng o gnällde lite grann om nappen men mer än så va det inte hon somnade om lugnt o stilla=). hon o jag hjälptes åt att skriva en lapp till nissarna "till nissarna från Ella" o så ritade hon lite till dem o la napparna på bordet=) så va de o hämtade dem inatt;)



Hemma igen!

hej raringar! nu är vi hemma o tillbaka i vardagen igen, känns både och! men vi har haft en fantastisk vecka. här är lite kort:


RSS 2.0