vi har det bra!

här uppe i Norr har vi det underbart! julen var så himla mysig o Ella blev som vanligt väldigt bortskämd, fick sååå mkt paket! o Kelly med förstås men Ella fick mest då hon uppskattar o förstår julen bäst.

vi myser mest om dagarna här hemma hos Jimmie o Lotta, Ella älskar sin kusin, hon ska pussas o mysa hela tiden, de ända som duger här uppe är Lotta o Jimmie o det är faktiskt ganska skönt;) hehe. Jimmie skämmer bort oss med goda deserter o super god mat. jag önskar vi bott närmare för jag eller vi trivs så mkt i deras sällskap!!! alla "tjejerna" har en kväll gått o sett Änglagård på bio, vi har gått o sett SAIK spela o Ella o Kelly har använt sina nya skellefteå tröjor de fått i julklapp!! o igår satt vi 4 o såg "grown up" eller vad den heter o den va skit bra! ja vi har det bra helt enkelt. imorn blir det förmodligen lite skoter åkning på dagen sen fest på kvällen med morbror o hans familj o mamma o co o mormor o morfar! vi har fått äran att göra förrätten, Jimmie o Lotta huvudrätten o mamma efterrätten.  ska bli mysigt! sen ska vi försöka besöka farmor innan vi åker hem på lördagen!

nu ska vi fortsätta se hockeyn på tv, 3e perioden börjar nu! ha det bäst o gott nytt år allesammans!!!

Lill-jul

hello. idag har jag vart på stan med Ida. köpt lite julklappar o käkat lunch, sen kom sofia o hennes små troll o gjorde oss sällskap =). ikväll blir det lill-jul hos pappa eftersom vi inte ska fira på julafton tillsammans för då är vi i kalla Norrland!!

hinner nog inte göra nåt julgodis eller pepparkakshus innan vi åker, för ikväll är vi borta o imorn när ellis är på dagis så handlar vi resten av klapparna o packar inför resan. blev lite konstigt i år, varken julbak eller köpt nån julgran, kändes så onödigt att skaffa julgran då vi är borta hela julen o nyår.

ha en bra dag!!


20e dec

nu är det inte långt kvar till julafton=), o jag har nästan alla julklappar kvar att inhandla haha. kul i jul;), men imorn ska jag träffa Emma o Ida, kanske johanna också o då blir det lite julklappsköp bland annat.

idag har vi inte gjort mkt, vart ute o lekt i snön, målat med vattenfärger mm.




haha kolla vilken konstnär;), jag alltså!


träffat tomten

ikväll har vi vart o träffat tomten o tomtemor. Ella tyckte det va jätte spännande o hon pratade massa med både tomten o tomtemor. de hade gjort så himla mysigt där med massa ljus, små "nisse-sängar", o brasa i en stuga där tomtemor gungade i en gungstol, o en stor eld där man kunde grilla korv mm. vi tog med oss varm choklad o saffrans bullar!


4e advent!

fjärde ljuset ska tändas idag, o adventsfika blir det med Jojo=). hon kommer närsom!


Ni gör min dag VARJE dag!!

finns ingenting som gör mig så lycklig som när Ella säger "god morgon lilla hjärtat", eller när Ella gör Kelly glad igen efter hon gråtit, eller när hon ska hjälpa Kelly att klä på sig, byta blöja eller mata henne eller busa med henne o Kelly kan knappt andas så mkt hon skrattar... o det finns INGEN som gör Kelly så glad som Ella=), mina älskade hjärtan.


man ska passa på o njuta nu när de alltid är sams för snart är de osams om ALLT tills de flyttar hemifrån;)


lördag

nu drar vi o köper lite klappar bland annat.


tjejkväll 11/12


Håll era tummar det hårdaste ni bara kan!!!

spännande va? jag vill jag vill j vill!!! vi kan väl få ha lite tur iaf=)

16/12

burr säger jag bara! har precis vart ute med barnen ett par timmar, först gick vi en sväng med hunden o sen har vi försökt gjort en snögubbe men eftersom det inte va nån kramsnö så såg den ut som en rymdvarelse hehe. nu ska jag snart börja med middagen, fisksoppa med vitlöksbröd, o det älskar vi alla, gott i denna kyla...

får panik utan min kamera, den är fortfarande hos Maja så imorn måste jag hämta den!!! för ni saknar väl alla bilder va:P??


stackars...

min plutt. Ella har ont i sitt öra, så febern går upp o ner. fick hämta henne tidigare från dagis idag. så det blev ingen överrraskning på Kolmården!! :(

en typ 2 år gammal bild på en febrig Ellis


julklappar o träffa tomten

jag som hade tänkt va tidig i år med att köpa färdigt allt långt innan jul, men icke. fast jag vet ungefär allt jag ska handla redan så jag ska inte springa runt i julstressen o leta klappar, ska eventuellt julhandla imorn med Ida o Emma. jag tycker inte Leif o jag ska handla till varann utan istället köpa nåt gemensamt till hemmet men det vill ju inte han, så det är väl det svåraste att komma på nåt till han, tips?

har förresten letat runt överallt efter en svart sammets klänning till Kelly så barnen kunde va likadana men hittar ingen, har ni sett nån någonstans i stl 74 då?

i efter middag åker vi med mamma till kolmården o träffar tomtemor o tomtefar, det ska bli en överraskning för Ella, hon kommer tycka det är så spännande! ha en bra dag pussokram


Lucia

hej imorse tidigt var vi o kolla på Ellas lucia uppträdande på dagis, åh hon är så fin våra tjej, man blir så stolt! hon vinkade till oss hela tiden o ropa högt"sjung då mamma o pappa" hehe. så det va bara o sjunga med. det blev fika efteråt, o så köpte vi lotter som lottas ut under dagen, hoppas vi få pepparkaks huset!

vad jobbigt det va att stiga upp kvart i sex imorse, är van att ligga till 8-9 o Kelly rrörde inte en fena när jag klädde på henne o satte henne i bilbarnstolen, hon bara hängde med o sov ända fram till 10.30, o jag o Ella la oss faktiskt i soffan när vi kom hem under täcket o såg barnprogram o slockna båda 2 o sov nån timme, skönt var det!!!

i lördags vad jag ute med gamla tjejgänget o vi hade sååå kul!! vi prata om allt mellan himmel o jord hemma hos maja, mkt prat om barn;) blir väl lätt så då nästan alla har det av oss nu. en kväll att minnas, hoppas vi snart kan ses igen!! tycker om er allesammans!! Maja får se till att va med då också=), tack för lånet av lägenheten gumman! bilder kommer inom kort!!! tack snälla Fanny för att du va barnvakt igår då jag inte va allt för pigg;).

Leif jobbar sent idag till midnatt o så har han jobbat hela helgen, fattar inte hur han pallar! men men alla är vi olika.


tack för tipsen!

ville bara tacka för alla tips jag fått hur man kan sluta med napp:). nu får vi se vad som blir vårt sätt!! ikväll är det idolfinal, vem vinner tror ni? jag hoppas o tror Jay!!

9/12

dagen har varit kanon. efter dagis gick vi hem o åt mellis sen tog vi bussen till johanna o celvin o de bakade pepparkakor, lekte, tjaffsa om vartannat. men de är ju så himla goa, o jag o johanna bara tittar på varann o skrattar åt de, de är som ett gammalt par=). åh jag tycker så mkt om er, hopppas vi ses snart igen.

efter vi vart där så åkte vi till mamma o såg hockey, vi tog faktiskt med oss mcdonalds mat dit o käkade, fick bli så idag.

dagen i bilder:


får inget gjort idag!

för jag har en riktig tjurskalle till unge som heter Kelly, hon är super övertrött, men somnar 10 sek o vaknar igen, hon får ju inte "snutta" längre o det blir hon förbannad på! ammar bara 2-3 gr om dagen nu, skönt! i eftermiddag ska vi till johanna o Celvin o leka o se deras nya bebis kattungar, mys!

ja nu somna hon i famnen så nu ska jag plocka ur diskmaskinen, ställa in disk, plocka bort ren tvätt o duscha, sen hämta stor skrutt!

hörs sen

sluta med napp

jag hade inte tänkt att Ella skulle få ha napp såhär länge men sen Kelly kom så har hon blivit "nappigare" än någonsin. så att ge napparna till tomten är ju en väldigt bra grej, men vi ska ju till Norrland o fira jul o det kommer väl bli ett jäkla liv så tror det får bli när vi kommer hem direkt efter, kanske kan låta nån klä ut sig till tomte o säga at han glömde att ta Ellas nappar till sina nissar? vad tycker ni om det? eller har ni några tips? napp "erfaren"?


dega är det bästa!

tycker Ella just nu, hon kan sitta länge länge på dagis o dega för sig själv, o idag fick hon göra det efter dagis hemma.




käftarna går i ett...

när vi 3 umgås. jag älskar att hänga med dessa tjejer!! Ida hade gjort super god mat o så fanns det massa annat gott men vi va så mätta efter maten... vin o skratt det är livet! ungarna va ju sjukt söta med, gosade o pussade på varann!


kläder i repris

idag använder Kelly stora systers gamla kläder, tycker det är tur att man har Ellas kläder kvar o de är ju knappt utslitna=)

de är rätt olika nu tycker jag, vad tycker ni?

Ella



Kelly



bortbjuden!

god morgon gott folk! nyss hemkommen från dagis, Kelly sover jag funderar på gå till öppna förskolan elller bara va hemma o städa? tror jag blir hemma faktiskt, det snöar ju massor o så behövs det städa lite här hemma. ikväll är jag o Emma bortbjudna på middag till kära Ida, våra småttingar följer med också, Ella får va hemma med pappsen. jag tar med mig röd vin så Emma o jag kan sukta den gravida kvinnan lite=), ska bli så mysigt så!!


rastlösa!

så Ella ville sminka sig som mamma så det gjorde vi. hon är ju såå söt ungen o minstingen med me sina 2 gaddar=). nu lagas det kyckling i ugn med ris o currysås, Leifen jobbar till 00.00:(. Kelly väger föresten nu 7590g o är 68 cm lång. följer sin kurva perfekt, det va lite kul o se Ellas journal på bvc idag o fick se att hon alltid låg över kurvan på både längd o vikt:P

vad går det för bra på tv ikväll?


bvc

hej. ajj min hals!! jag är jätte tung i bröstet, hostan kommer inte ut, fy fan sägerjag bara. hoppas mina barn slipper detta iaf. idag ska vi mäta o väga lillan, spännande! hörs sen då puss

Liten Kelly från i sommras

 


om 6 dagar....

blir det tjejkväll med "gamla" tjejgänget. ser så mkt fram emot det, vin, snacka skit o förhoppningsvis blir det en oförglömlig kväll med mkt skratt o dans=)


sådan mor sådan dotter



2a advent

hej. i fredags va vi hos mamma på middag där Evelina kom o myste med oss, mysigt! o igår pysslaade vi lite härhemma med att sätta upp nya hyllorna o skåp o det o så färgade jag mammas hår. på kvällen va vi bortbjudna till familjen christenssen på middag, supergod mat o efterrätt. barnen leker så otroligt bra, Ella ser upp till Tindra så mkt, de skrämde upp varann med tjuvar o såg film o åt godis, idag sen vi vaknat har hon tjatat i ett att åka dit igen.

idag ska vi tända 2a ljuset i advents ljusstaken o storhandla, tvätta o göra allt anat skoj;). ha en trevlig advent!

lite nya kort:


IKEA

hej, fredag!!! o idag kommer min kära svägerska till Norrköping, hon är efterlängtad!!

 igår kväll åkte vi till Ikea o strosa runt lite, skulle köpt en byrå först o främst till hallen men glömde mäta i hallen o se va det va för mått, så får åka dit en annan dag, lite kom vi hem med iaf, 2 hyllor till köket, glasburkr, svarta tallrikar, krukor,skedar, ljus o ett skåp/hylla till Ellas rum. vi åt på Ikeas restaurang med, så det blev årets första julbord, smarrigt! en julöl till det med va aldrig fel!

nu ska jag krypa ner i soffan o se barnprogram med mina barn tjing!


1e dec

hello there! idag har jag träffat mina pinglor Ida o Emma, ska bli så kul när Idas plutt kommer till världen o börjar leka med våra tjejer som är jämngamla Kelly o Wilma, o så har vi Ella som kommer lära de vett o etikett;). mysig dag iaf.

Leif jobba sent idag med till midnatt! o ingen ville tillbringa kvällen med mig o se på bonde söker fru, maria wern o bla bla, så en ensam kväll för mig själv med glögg o pepparkakor=D, ganska mysigt o va själv ibland eller hur?


RSS 2.0