Bokat o klart inför barnkalas!!

Nu är det bokat inför ellas barnkalas o hon har själv valt ut de vänner som ska få en inbjudan:) hon är extas nu vill jag lova! Det är ju inte förän om 3 veckor så o höra tjatet så länge kommer bli ganska uttjatat;) hehe. Kan ni gissa vart hon valt att ha sitt kalas;)? Vår prinsessa ska ha det bästa o precis bli behandlad som en sådan också hihi:)

Puss från Ella:)

img_8295 (MMS)

Puss från Ella:)


Lite frisk luft dör man inte av, fast i so...

img_7297 (MMS)

Lite frisk luft dör man inte av, fast i solen känns det nästan så för mig, mår inget vidare. Har precis haft mormor här på en liten fredags fika:) ikväll kommer barnens farbror Peter hit o sover över o imorn åker grabbarna på en öl o whisky mässa i Sthlm o ska bo på hotell;)


En sjuk tjej somna om på soffan igen, hon ...

img_9721 (MMS)

En sjuk tjej somna om på soffan igen, hon har gråtit för hon har så ont i halsen o ingen frukost fick man i henne heller:(


Så långt hår Ella har nu! Hon ville jag sk...

img_4665 (MMS)

Så långt hår Ella har nu! Hon ville jag skulle platta det för vi hade inget o göra:) o längre ska hon ha, hon vill ha som rapunsel säger hon;)


Stora syster ska få henne att sova middag ...

img_4803 (MMS)

Stora syster ska få henne att sova middag idag:)


Jag säger bara hon o skor!! Börjar redan v...

img_7665 (MMS)

Jag säger bara hon o skor!! Börjar redan vart ska detta sluta;)? Hon ska byta skor stup i kvarten o tar på sig alla andras skor:)


Packar ner massa sommarkläder, måste erkän...

img_9440 (MMS)

Packar ner massa sommarkläder, måste erkänna att jag lider lite när jag lägger ner dessa sockersöta klänningarna o då jag vet att ingen av mina flickor kan andvända de igen:( om då inte vi får en 3e dotter nu;)


Hemma!

Hela natten har vi hört Kelly ligga o försöka hosta upp den trånga hostan stackarn, jag hade dåligt samvete för jag ens tänkte på att skicka henne till dagis, så efter jag gjort mig i ordning ångrade jag mig så vi blir hemma o kurera oss idag. Båda barnen o även jag har ont i halsen o både Ella o Kelly har hostat o snörvlat hela helgen så det är nog bäst att va hemma o ta det lugnt. Efter Leif slutat så funderar jag på att åka o jobba några timmar för det va tydligen 39000 rader idag så det finns nog jobb till 20:). Nu ska vi nog sätta på en bra mysig barnfilm o ligga under filten i soffan o mysa:). Kram på er!

Hej! Efter en söndags promenad o parkhäng ...

img_3384 (MMS)

Hej! Efter en söndags promenad o parkhäng med hela familjen Ericsson/mellin fortsätter vi att njuta av fina höst vädret medan Leif åkt o sett hästarna spela;). Super bra tork väder också så jag passar på att ha tvättmaskinen i full gång:). Ska sen sätta igång med kvällens middag- lasagne Mmm. Ikväll blir det premiär för 3tr Gustafsson kommer självklart följas;) sen blir det en bra rulle innan dags för sängen, en ny Arbets vecka börjar imorn igen. Trevlig söndag!!


Blev ansikts målad också till en liten fjä...

img_0673 (MMS)

Blev ansikts målad också till en liten fjäril!


Vi har haft en mys pys dag på maxi, shoppa...

img_9541 (MMS)

Vi har haft en mys pys dag på maxi, shoppat, fikat/ätit o nu ser vi på alla djuren, en liten repris från igår, vi var nämligen här då med o käka middag o shoppa en jacka till Ella! Nu ska vi hem o laga god mat o senare äta ost o kex:) trevlig lördag önskar jag er!


En jobbig dag på jobbet!!! Jag har jobbat ...

img_4636 (MMS)

En jobbig dag på jobbet!!! Jag har jobbat på golvplock igår o idag, men idag är det kaos! Omkring 100 jackor ska i en stor kartong! Tungt o jävligt! Men men;)


Tisdag!

Hej hej där ute! Vardagen är i full gång, dessa 2 dar har jag fått jobba igen inte vabbat, skönt;)! Men Ella kom hem från dagis med hög feber så nu är det väl hennes tur, men då får Leif va hemma, jag måste jobba nu så mkt som möjligt så jag får en bra föräldrar penning igen:). Idag hämtade jag mitt efter längtade paket från posten med massa kläder till ungarna:) Ella har verkligen växt ur hela sin garderob så hon behöver massa nytt, o jag vill köpa nytt med, blir galen av alla tuffa tjej kläder i butikerna nu, bryr mig inte om att köpa till mig själv;). Snart är middagen klar så då ska Kelly o jag sätta oss vid bordet o käka, Leif är på hockey o Ella sover som sagt. Sen är det snart sängen för Kelly o jag ska ta itu med lite här hemma, slänga i nån tvätt, plocka in disken, lägga fram kläder mm, sen slänga mig framför Tvn;) trevlig kväll!

Mys på hög nivå:)

img_2839 (MMS)

Mys på hög nivå:)


Smälter:)

img_7609 (MMS)

Smälter:)


Mini- Ida:)

img_7216 (MMS)

Mini- Ida:)


Kalas, fix, mys o bio!

Hej denna helg började som alla andra helger med fredagsmys:), o idag har det varit fixar dag här hemma o har samtidigt vart utomhus o gjort nytta o barnen har lekt, cyklat(åkt Bobby car), vart i sandlådan, hoppat o plockat frukt:). Sen va vi iväg o kasta kläder hos myrorna, köpte presenter till ellas kompis o sen åkte jag o Ella på barnkalas, där det va flera barn plus föräldrar, lekar, korv o tårta mm. En mys dag! Ikväll har jag vart ensam med barnen, vi har lagat god mat, ätit godis o popcorn o sett barnprogram + fångarna på fortet( barnen såg halva sen somna de som stockar i soffan) nu sitter jag här o själv o ska blippa runt bland kanaler o se om det finns nån bra film att se, Leif är med massa kill kompisar o har grabbkväll! Hoppas han är pigg imorn då han lovat Ella att gå på bio o se smurfarna med nelli o Nicke:) då passar jag på o träffar mina saknade pärlor emma o ida här hemma, vill bjuda hit alla då allt är klart men många är nyfikna såklart. På måndag börjar de med badrummet o det kommer va klart i slutet på nästa vecka, åh vad vi längtar:) då är ni välkomna mina fina vänner!!!!:)

Min super vackra dotter;), ser sjukt läski...

img_4866 (MMS)

Min super vackra dotter;), ser sjukt läskig ut eller hur?


Min kille är så jävla snygg att jag dööööö...

img_0669 (MMS)

Min kille är så jävla snygg att jag dööööör!!!:) en några dagar gammal bild


Mys kväll med mina 2<3, det 3e är på grabb...

img_0227 (MMS)

Mys kväll med mina 2<3, det 3e är på grabb fest! Ser på fångarna på fortet o äter popcorn o godis:)


Våran 3e skatt i v 14+5, det va därför för...

img_0392 (MMS)

Våran 3e skatt i v 14+5, det va därför försent att göra kub idag, men positivt att man gått 1 månad längre än vad vi räknat på:)


Min hemma gjorda säng gavel visst blev det...

img_3049 (MMS)

Min hemma gjorda säng gavel visst blev det fint? Jag älskart! Lite fler kuddar o nån filt o kanske nån vit matta:)


Jag gillart!!

img_7836 (MMS)

Jag gillart!!


Sovrummet i 3 bilder

img_3916 (MMS)

Sovrummet i 3 bilder


Håller på med ett projekt, kommer bli sååå...

img_0070 (MMS)

Håller på med ett projekt, kommer bli såååå fint:) kika in imorn o se resultatet!!!


Vabb!!

Febrig liten tjeja igen här hemma! Förstod att hon inte mådde helt ok när hon somna kl 17 igår i vagnen o ville inte vakna förän 6.30 imorse fast iof så sov syrran lika dant. Trodde jag skulle få gå upp 3 inatt o leka men icke:) fick mysigt frukost besök imorse av kan ni gissa vem? Mamma såklart;) nu ska Kelly sova middag o jag ska styra lite här hemma. LÄNGTAR till fredag! Då ska jag göra nåt som är lika roligt varje gång hehe:)

Såhär blev det idag, Leif va tvungen att j...

img_9908 (MMS)

Såhär blev det idag, Leif va tvungen att jobba över sent, världens bästa Emelie skjussa hem mig för att hämta vagn o sen upp till dagis, tur att båda fick plats här o så somna de! Garderoberna i Linköping skulle vi hämta idag o fick skämmas ännu en gång o ringa o be han hålla de till imorn, hatar mig själv för jag INTE har körkort men nu är jag trött på detta nu jävlar!!!!!!!!!!!!


Syskonmys!

img_0664 (MMS)

Syskonmys!


Just nu ser det ut såhär i vårt badrum, el...

img_3610 (MMS)

Just nu ser det ut såhär i vårt badrum, eller det ska bli ett badrum, de slog ut väggen till klädkammaren o gör badrummet dubbelt så stort ist det tackar vi för! Så nu har jag inget att ha mina kläder i men idag ska vi handla garderober:)


Såhär bekvämt somna Ella efter dagis, så t...

img_7612 (MMS)

Såhär bekvämt somna Ella efter dagis, så trött gumma!! Nu står jag o Kelly o lagar tacos o pappa jobbar över;), fredagsmys står på schemat!! Dö skönt. Fredagar o helger uppskattar man nu verkligen när man jobbar hela veckorna långa:).


SMS-inlägg

img_8281 (MMS)


Lunchdags!

img_5278 (MMS)

Lunchdags!


Såhär ser det ut i vårt badrum för tillfäl...

img_0188 (MMS)

Såhär ser det ut i vårt badrum för tillfället! Fukt överallt så nu kan vi inte duscha hemma men vi lånar grannens källartoa med egen ingång. Detta kommer ta minst 3 v men det positiva är att vi får helt nytt o fräscht badrum iaf:)


Ellas sida

img_4097 (MMS)

Ellas sida


Kellys sida

img_1726 (MMS)

Kellys sida


Barnens sovrum:), lite små justeringar kva...

img_0630 (MMS)

Barnens sovrum:), lite små justeringar kvar bara.


Mys med farmor på morgon, (ja vi har besök...

img_7888 (MMS)

Mys med farmor på morgon, (ja vi har besök från ön om jag missat det) Kelly ligger o sover, hon har feber så jag vabbar idag. Blir en mys dag hemma.


RSS 2.0