hur man mms bloggar..

man går in på sin blogg, sen på inställningar och så skriver man in sitt mobilnummer men byter ut den första nollan mot +46, sedan får du ett sms med en kod som du bekräftar att det är ditt nummer! detta behöver du alltså inte göra varje gång du mms-bloggar.
sen när du gjort det mmsar du bild+text till 0730121163 du kan alltså lägga in nummret i kontaktboken så du slipper slå nummret varje gång!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag löser det dessvärre inte med din hjälp :( man går in på blogg.se och sen inställningar, vilken undertext ska man in på sen då? Den som kommer upp är ju profil och där går det ju inte skriva i nått sånt .?Vet inte om det är jag som är helt ute och cyklar och inte fattat så bra ? Får helt enkelt strunta i att blogga från mobilen lr be nån hjälpa mig i praktiken :)



Ha en bra dag! Kram

2011-02-28 @ 11:46:19
Postat av: Anonym

Haha tror jag löste det iallafall ;)

Gick ett steg för långt inne på blogg.se

Tack för hjälpen!!

Ha en bra dag! Kram

2011-02-28 @ 12:06:28
Postat av: Anonym

En fråga till bara? Kan man inte mmsblogga från två olika nummer? Om inte, hur byter man nummer i inställningarna,får inte till det, när jag skriver i ett annat nummer så sparas inte inställningarna. Vet du varför? Hihi!! Gott med vofflor! Kram och tack

2011-02-28 @ 12:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0