vi fick oss ett gott skratt när kelly fick...

20120430_194504 (MMS)

vi fick oss ett gott skratt när kelly fick sin, hon kolla på oss o vi sa smaka! hon skulle torka sig, trodde det va bomull;)


mm gott med sockervadd

20120430_194514 (MMS)

mm gott med sockervadd


kvällens outfit:) önskar er en trevlig val...

20120430_162219 (MMS)

kvällens outfit:) önskar er en trevlig valborg


I mitt nya linne från bikbok. egentligen ä...

20120430_161125 (MMS)

I mitt nya linne från bikbok. egentligen är det snyggast utan linne under med den öppna ryggen men ska ju amma o sen har jag kavaj över ändå;)


Ella sitter på balkongen o njuter medan he...

20120430_150910 (MMS)

Ella sitter på balkongen o njuter medan hennes syskon sover o mamma gör sig iordning för valborgs firande:). det firas hos familjen christensen!


god morgon världen!

20120430_081714 (MMS)

god morgon världen!


haha ser ut som jag har ett fågelbo på huv...

20120429_140348 (MMS)

haha ser ut som jag har ett fågelbo på huvudet;)


inviger den " nya" cykeln:)

20120429_140058 (MMS)

inviger den " nya" cykeln:)


nu kom Leif hem från tyskland. detta är in...

20120428_230144 (MMS)

nu kom Leif hem från tyskland. detta är inte allt, fick inte plats. nu blir det fest hela sommaren;). jag invigde en vinbox sådär innan läggdags:)


en härlig bild från tidigare idag

20120428_122448 (MMS)

en härlig bild från tidigare idag


ansikts målning där man även fick en varsi...

20120428_131754 (MMS)

ansikts målning där man även fick en varsin godispåse. sen blev det lunch . nu tar vi bussen hem igen o väntar på Leif :-)


vart o sett Sean banan live. lyriska barn ...

20120428_114743 (MMS)

vart o sett Sean banan live. lyriska barn var förnamnet;)


fanny följde med

20120428_115332 (MMS)

fanny följde med


Neo i sin nya "onepiece"

img_20120428_091 (MMS)

Neo i sin nya "onepiece"


tjoho nu sover de:)

20120427_220013 (MMS)

tjoho nu sover de:)


jag o Neo lägger tjejerna ikväll. han är a...

20120427_214659 (MMS)

jag o Neo lägger tjejerna ikväll. han är alltid snäll o gör inte mkt ljud för sig så detta är inget problem, hur kunde vi ha sån tur med såhär snälla bebisar? o Neo är faktiskt den "snällaste" som vi trodde skulle "visa att man lever;)"


ute i fina vädret:), ska gå o köpa en vars...

20120427_145755 (MMS)

ute i fina vädret:), ska gå o köpa en varsin glass till barnen snart.


små sockerbitar:)

20120427_120551 (MMS)

små sockerbitar:)


vi har umgåtts heeela dagen mamma o vi, o ...

20120426_212914 (MMS)

vi har umgåtts heeela dagen mamma o vi, o både mamma o fanny blir nattgäster, o nu satt vi precis på paranormal activity 3 för den ville fsktiskt de se:). föresten hitta lite fint på gina idsg med, ska visa nån dag;)


PICTURES


Ellas nya kläder ville hon prova direkt, k...

20120426_144848 (MMS)

Ellas nya kläder ville hon prova direkt, kelly fick såklart lika dana;) coola tjejer! Neo fick en jätte fin onepiece från polarnopyret


Lunchar med mamma på ikanohuset:), vi ska ...

20120426_114315 (MMS)

Lunchar med mamma på ikanohuset:), vi ska strosa omkring lite o sen ikväll ska vi på ginatricos "mingelkväll"


Mamma o jag (Neo) har idag vart på bikbok ...

20120425_134439 (MMS)

Mamma o jag (Neo) har idag vart på bikbok där de BARA idag hade 50% så lite nytt i vårgarderoben har det inhandlats. Vi passade även på att köpa med oss en paus sallad till lunch o sen trippade vi förbi torget o köpte färsk frukt o grönsaker så när vi hade hämtat barnen blev det jordgubbar o vispgrädde mums!:)


Första mms bloggen med min nya telefon!

20120425_152129 (MMS)

Första mms bloggen med min nya telefon!


Lyckligt lottad att ha dessa fina små människor i vårt liv!!


7 BILDER FRÅN IDAG



FÄRGAT HÅRET


Nu kör vi igen!

får se hur länge jag klarar denna gång;)...nyfikna nu va?:)


Jonte klar för VM!!

japp, större kan det inte bli, alla hockeyproffs dröm:) tänk att bli uppringd o få frågan om man vill spela o kriga för sitt land? stort! o jag är minst sagt stolt:)


Nu är hon hemma igen!!!!

o hon har haft det så bra, hennes mun har gått i ett o hon har haft så mkt kul att berätta. bus innan läggdags som vanligt för dessa söta tjejer. Leif la de o jag har hört hur det har busats där uppe.


Josses "vill ha" plagg från Gina Tricot




med mera med mera, hur mkt snyggt i butik NU!!


Saknar dig hjärtat!!

här har vi en stolt tjej som har det bra uppe i fjällen. så himla duktig hon är vårt troll! saknad av oss alla i hela familjen.


Tjejkväll !!

med finaste vännerna, Emme, Verro o Maja. jag o Neo (konstigt att ha ett namn helt plötsligt, höll på o skriva lillen, eller jag gjorde det men sudda ut det;)) är hos maja o har sett den 3e final matchen som SAIK tyvärr förlora, den va inte rättvis!!! nu står det 3-0 i matcher til Brynäs o nu känns det tungt, imorn kan det va avgörande, jag håller alla tummarna att SAIK vänder detta o vinner 4 raka.

nu ska vi göra oss klara här.. trevlig kväll!

<3 Ella Kelly Neo<3

Blev en lottning imorse. Vi la massa lappar med Ted o Neo o vi o barnen fick dra en varsin lott o tog de namn som va på flest lappar, såhär gjorde vi bara för vi ville ha dessa namn lika mkt, vi kunde helt enkelt inte bestämma oss. Men vi är nöjda:)

VC o BVC besök

hej., vill bara varna för känsliga läsare!!;)

Imorse va Leif iväg med Ella o Kelly till doktorn som skulle ta blodprov samt ska vi lämna bajsprov för Kelly till imorn bitti. De har ju vart sjuka så mkt, "maginfluensa" som vi trott, men de kräks ju bara typ 1 gång varannan natt o sen på morgonen mår de bra igen, o Kelly har bajsat vitt helt rinnande efter frukosten varje morgon så vi ska se om hon är laktos eller nåt.

sen nyss kom jag hem från bvc där vi vägt o mätt lillen, han väger nu 4910g o är 57 cm lång, stora killen! han va inte liten länge;)..men det är väl så med pojkar?

både jag o sonen är helt genomförkylda, o han är även hostig IGEN stackarn, jag hoppas verkligen att Ella håller sig frisk då hon ska iväg till fjällen på lördag.

ikväll är det hockey igen, o jag älskart! det är höjdpunkten ta me tusan:) hejja hejja SAIK!!

2012-04-11

hej där ute i detta tråkväder! likaså som igår kommer denna dag spenderas inne skulle jag tro, får försöka aktivera barnen så gått det går. Ella har allmän förskola så hon har påsklov, vilket jag glömde igår, vi hade försovit oss, stressat minst sagt i oss frukost, slängt på oss kläderna o sprang till bussen o när vi går av bussen så går en fröken av bussen o säger till mig, du vet att Ella har allmän försklola o har ju påsklov, men Kelly får ju gå, suck!! det var bara att gå på bussen igen o åka hem, sur man blir på såna här dagar. så vi gjorde inte mycket igår, mamma var förbi en sväng på en kaffe, på eftermiddagen kom Johanna o Celvin o umgicks med oss:). på kvällen när de åkt hem så la jag barnen o jeppe o pillan kom o såg hockey här, tråkigt nog blev det tyvärr förlust men vi tar de på bortaplan på torsdag.

I måndags hade jag besök av mina fina vänner Veronika o Maja. vi fikade o snacka massa skit, av de fick lillen 2 fina pyjamasar o en super söt snutte. vi bestämde en eventuell mys/tjejkväll nu på lördag hemma hos verro, så hoppas det blir av:), hela tjejligan hoppas jag kan komma.

Nu på lördag åker våran stora tjej till fjällen med sin mormor o co där också min morbror o hans familj kommer va. undrar hur man ska klara av en hel vecka utan Ella? har max vart ifrån henne 4 dagar o det kände som en evighet. Ella kommer nog ha det fantastiskt kul! dessutom ska hon får träffa några av hennes favoriter, hennes kusin Elsa o hennes föräldrar ett par dagar.

nu rycker barnen i mig här så nu måste jag sluta, tjing tjong!!

han är bäst!!

http://www.expressen.se/sport/kronikorer/magnus-nystrom/magnus-nystrom-han-ar-en-verklig-vinnare/

Gå in här o titta, Stolt eller stolt:)


Ny telefon:)

                 Beställd:)


Mys söndag i Navestad!

Hej! idag har vi vart med familjen Christensen hela dagen, vi grillade korv, gick en promenad till lekparken o lekte där tills vi frös, gich hem till de igen o drack kaffe o barnen lekte, sen blev det tacos o där efter efterrätt, paj med glass, en helt perfekt dag! barnen har haft det super kul o de slockna direkt i bilen påväg hem. nu ska vi snart sätta på en film, ikväll blir det Irene huss- tystnadens cirkel tror jag den hette. önskar er en fortsatt trevlig söndagskväll! föresten idag blir vår minsta lilla älskling 1 månad, stanna tiden!!!!


En bild från idag:


NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR








SAIK i sm-final, helt jävla underbart!!!! vi ska ta hem guldet:)

o jag är minst sagt sjukt stolt över denna människa, Jimmie Ericsson o hans lag förstås. Ni är så värda att stå i finalen. är sååå glad!!


LÅNGFREDAGEN I BILDER








Glad Påsk!

nyss hemkomna från pappa där vi ätit god mat o efterrätt o barnen har fått 2 ägg med massa godis i som de smaskat på hela kvällen, massa bus har det vart, Nelli o Levi va ju där också så 4 busungar har sprungit runt o lekt, de är så himla ursöta allihop, de har legat med sina ägg i en ring runt shiva o pratat o fnittrat, så gulligt o se. vi vuxna har sett den spännande matchen men fan blev förlust men nu tar vi det på hemmaplan på lördag o avgör!!!! satan att det ska va så här jämt.

här kommer lite härliga bilder från tidigare idag:


skärtorsdag

<h1>hej alla glada! idag är det skärtorsdag o det innebär att man får se många söta påskkärringar idag, jag har redan sett de 2 sötaste;). jag har ju ingen tele så kunde inte ta kort på de imorse o vår kamera är paj. <br /><br />ikväll ska vi på påskmiddag hos barnens morfar o så blir det en riktig hockeyfest i samma veva!! vi hoppas att SAIK gör en repris från senaste matchen;): 8-2 en riktig överkörning o det va helt underbart att se!! AIK ser ut som ett riktigt knarkargäng o lika så deras fans haha;). <br /><br />Igår på dagen va jag med mamma o lillen, jag hjälpte mamma att handla o sen åkte vi hem till henne o drack kaffe i solen innan det va dags att hämta barnen på dagis, men efter det så åkte vi tillbaka till mamma o gräddade våfflor o hade mysigt. <br /><br />Lill prinsen är ÄNNU namnlös;)... vi velar mellan Ted, Lino, Neo o Kim....tusan vad svårt det ska va. vad tycker ni? alltid kul att höra vad andra tycker är bäst.  MEN ikväll ska vi ha bestämt oss iaf säger Leif nu;)...skönt! <br /><br /><br />ne nu ska jag plocka undan lite sen sätta mig på balkongen o dricka kaffe:) hörs senare puss</h1>

7 BILDER FRÅN IDAG







fint från Nelly


RSS 2.0