Lite mys efter jobbet o dagis med mormor :)

img_9010 (MMS)

Lite mys efter jobbet o dagis med mormor :)


V 22 med 3e knodden:)

img_2984 (MMS)

V 22 med 3e knodden:)


Bus eller godis!!

img_5633 (MMS)

Bus eller godis!!


:)

img_4785 (MMS)

:)


Lekrummet nr 2

img_4830 (MMS)

Lekrummet nr 2


Lekrummet

img_7150 (MMS)

Lekrummet


Såhär vart badrummet förresten ni som är n...

img_0513 (MMS)

Såhär vart badrummet förresten ni som är nyfikna. Grå svart golv o vita väggar, fortfarande litet men nästan dubbelt så stort som innan o då hade vi super litet;). Nu ska det bara inredas med duschdraperi, speglar o badrums skåp:), men det får vänta lite tills efter USA resan:)


Hehe den vanliga posen!

img_4234 (MMS)

Hehe den vanliga posen!


Ella har ont i örat idag igen, kan inte ba...

img_0328 (MMS)

Ella har ont i örat idag igen, kan inte barnen va friska nu i 2 v från o med onsdag?:), hade ju vart bra!


Påväg hem från dagis:) fredagsmys står på ...

img_9933 (MMS)

Påväg hem från dagis:) fredagsmys står på schemat!


Puss

img_3903 (MMS)

Puss


Hej!!!

img_1814 (MMS)

Hej!!!


Jultallrik kvällens middag:):) Mmm

img_1452 (MMS)

Jultallrik kvällens middag:):) Mmm


Ännu ett litet födelsedags firande för Ell...

img_1578 (MMS)

Ännu ett litet födelsedags firande för Ella med kladdkaka o grädde:) , hon fick ett stort paket på posten av sin morbror Jimmie, Lotta o Elsa idag , en snowracer o sen av mamma, Fanny o Mankan fick hon en söt ponny som kan gå o gnägga samt nya fina kläder:)


Sjuka familjen o 4-års kontroll!

Ja här är både jag o Kelly febriga o genomtäppta, men bättre nu än igår, då låg jag bara o frös o orka knappt röra mig, jag gick hem från jobbet vid lunch o har vart hemma idag med. Kelly är Leif hemma med, han hade inte nån maginfluensa som vi trodde iaf skönt, slapp vi den sjukdomen iaf;). Leif var iväg med Ella på 4-års kontroll på BVC igår o hon va såååå duktig, hon är ju exemplarisk i uttal sen länge tillbaka bland annat o alla andra tester klarade hon galant med, vi som Tycker hon är som en pinne i kropp fick förklarat att hon följer sin kurva o barn i den åldern äter ganska dåligt i genomsnitt, jag eller vi som inte trodde hon kunde rita gubbar o så(mest för hon aldrig frågar eller är intresserad av att rita hemma) fick vi också bekräftat att hon kan rita gubbar med både ben, armar, ögon o mun hihi;), MEN en sak hon inte kunde var att höra på alla hörseltester:(, nu blir man lite orolig men det kan va förkylning nu sa läkaren men vi fick tid om en månad igen ohoppas det går vägen då:). Ne nu ska jag hoppa i säng! God natt

Barnen degar med nya degen Ella fick i pre...

img_5550 (MMS)

Barnen degar med nya degen Ella fick i present, en lite roligare deg som aldrig torkar o är formbar.


Febrig tjej IGEN, lite piggare blev hon ef...

img_2995 (MMS)

Febrig tjej IGEN, lite piggare blev hon efter fått i sig lite mat annars har hon legat i soffan idag o  sovit i jämna mellanrum. Här har hon tagit på sig stora systers skor o kör nallar i vagnen:) gulle! Jag hoppas hon är frisk imorn för Leif har troligtvis maginfluensa så han klarar inte va hemma o ta hand om henne med o jag vill jobba!


Prinsess kalaset på busfabriken för vår st...

img_3712 (MMS)

Prinsess kalaset på busfabriken för vår stora tjej, hon tackar för allt!!! Hon har lekt med alla nya grejer o vart väldigt lycklig idag kan jag lova!!:) o alla hennes vänner verkade nöjda o glada med!


Nya dock vagnen:)

img_7029 (MMS)

Nya dock vagnen:)


Bell en av presenterna:)

img_0084 (MMS)

Bell en av presenterna:)


Grattis vår älskade 4-åring på födelsedage...

img_7066 (MMS)

Grattis vår älskade 4-åring på födelsedagen! Snart väntar prinsesskalas för henne på BUSFABRIKEN med hennes bästa kompisar!! Ikväll kommer resten hem till oss:) denna dag ska bli underbar!!!


Sista rycket på jobbet nu! Fredag o vi kör...

img_5418 (MMS)

Sista rycket på jobbet nu! Fredag o vi kör låg hela dagen, alltså kör på spark cyklar o plockar:)


Nån gillar mig hoppar upp på mig o gosar. ...

img_4417 (MMS)

Nån gillar mig hoppar upp på mig o gosar. Leif lägger barnen o jag har plockat undan efter middagen. Idag har vi förresten vart o sett skrutt i magen igen:), vid flera tillfällen tyckte vi att vi båda såg en snopp;), önsketänkande?;) jag är iaf ännu mer nyfiken nu!!!!!!! Snart hopp in i en varm dusch sen desperata hemmafruar:)


Ni anar inte vad kul det ska bli!!!!:)

För vi ska nämligen om typ 2 veckor åka till USA Detroit o hälsa på min bror o hans tjej:), det blir massa hockey såklart o det kommer va sjukt stort o se! O så självklart blir det massa massa shopping, vi reser dig med några tomma resväskor:) oj vad vi längtar men flygresan dit ska också mkt spännande med 2 små barn;), det är ju en låååååååång flygresa. Sitter just nu i soffan o ser en film o känner första "sparkarna" i magen:), mysigt, tänk att jag redan gått halva tiden o herregud snart är vi 4, 5:) storfamilj!!! Underbart mysigt. Jag är så glad för det är ganska tätt mellan barnen för de kommer ha varann o leka med o roligt med när de blir äldre:), jag älskar så som vi växte upp, stor härlig familj o alla mysiga julaftnar (heter det så;)) mm. Är så nyfiken på vem du är där inne:), en liten efterlängtad pojke eller en till tjej i tjejligan;)? Lika efterlängtat det förstås. Denna vecka ska vi bo hos mamma för att ta hand om alla deras djur för de åker nämligen till Norrland tidigt imorn bitti o myser med Elsa plus alla andra:), avis? Jadå:) ne nu ska jag se klart filmen sen knoppa. 5 imorn bitti ringer klockan igen;). God natt!!

Nu ska jag o min andra hälft snarka ikapp ...

img_4487 (MMS)

Nu ska jag o min andra hälft snarka ikapp o hoppas barnen sover bättre inatt så jag får lite mer sömn. Ikväll va vi på maxi o käka med någorlunda pigga barn som fått Alvedon innan, jag tog en fläskfilé med rödsky, beaneisesås o klyftpotatis o de andra buffé sen handla vi fredagsmys o åkte hem o såg idol:) nu är vi trötta! Imorn blir en fixar dag här hemma o lite raj raj för Leif på kvällen, vad ska jag göra det är frågan?;)


Nästan klart i badrummet! Färdigkaklat, sa...

img_3997 (MMS)

Nästan klart i badrummet! Färdigkaklat, satt upp alla rör, tvättställ o allt vatten fungerar, ny målade väggar utanför med, bara badkaret o att byggarna ska städa efter sig men när det bara är kvar det varför kan de FAN inte komma idag en fredag o göra klart det sista då för så vi kan få göra klart hela hallen?? Jag blir så irreterad!


Med lite Alvedon i kroppen mår man lite bä...

img_5504 (MMS)

Med lite Alvedon i kroppen mår man lite bättre:) bus i fullt ös!


Ella mår inget vidare, bara ligger i soffa...

img_3031 (MMS)

Ella mår inget vidare, bara ligger i soffan under filten o somnade för en stund sen, vi kör med näsdroppar för att dämpa öronvärken o Alvedon. Stackars. Hoppas hon blir bra så vi får vår glada busiga tjej tillbaka.:)


Somna tryggt i mormors famn framför barnpr...

img_9992 (MMS)

Somna tryggt i mormors famn framför barnprogram precis. Hemma idag med en krasslig stor tjej så hon sover här bredvid hon med trots sovmorgon, då märks det att hon inte mår prima! Men iaf denna mormor/ mamma stannar över natten ikväll, se saik spela, äta smarrig mat o lite annat smått o gott:)


Pass o snabbmat!

Hej idag efter jobb så hämta vi barnen o drog sen in till polishuset där vi skaffat pass till barnen o Leif, kan ni gissa vad vi ska göra?:) sen efteråt åkte vi o hälsa på Jeppe o Pillan en snabbis för att se hur deras nya lägenhet ser ut o det kommer bli kanon snyggt när det är klart!!!! Super fint. Efter visiten där åkte vi o käkade på Max för vi vet hur det annars hade slutat, barnen hade somnat utan mat ikväll annars! Mysigt tyckte de iaf att äta borta. De är så trötta efter långa dagar på dagis. Nu ska jag se fortsättningen på matchen, saik- Brynäs:) jag ÄLSKAR denna årstid, den är underbart vacker med alla färger o så går det så mkt bra på tv o framför allt ALL hockey överallt!!!!:) bästa!!

Fika paus!:)

img_7915 (MMS)

Fika paus!:)


Vi kom precis hem från en tur i skogen där...

img_9897 (MMS)

Vi kom precis hem från en tur i skogen där vi hitta ganska mkt svamp:), varm choklad o bullar följde med o det blev en riktigt mysig dag!. Igår va vi på barnkalas hos wilma där även Johanna med familj va, så trevligt det va hörni! Barnen sprang o lekte, åt glass o godis o vi tjejer snacka massa skit o grabbarna på deras hörn;). Snart får vi styra upp en middag tycker jag! :)


Fredag!!!!!!!! Slutade tidigt! Nu ska vi h...

img_1887 (MMS)

Fredag!!!!!!!! Slutade tidigt! Nu ska vi hämta mormor o dra en sväng till Ikea:) sen hem o laga tacos o ha fredagsmys!!


Hon är så go denna tjej asså, så här låter...

img_2717 (MMS)

Hon är så go denna tjej asså, så här låter hon: asså mamma ta kort på mig för jag är snygg tycker jag" o så posar vi på det!


:)

img_3404 (MMS)

:)


Vi är på Kolmårdens djurpark idag!!! Härli...

img_2293 (MMS)

Vi är på Kolmårdens djurpark idag!!! Härligt att hitta på nåt kul på en söndag perfekt att ha mysdag här o super nöjda o glada barn:)


Jaha nu blev jag ensam, men Ella ska få so...

img_9907 (MMS)

Jaha nu blev jag ensam, men Ella ska få sova bredvid mig inatt:) mysigt!! Jag frågade om hon kunde det o hon svara:- okej då det kan jag väl då:)


Ella o jag myser med chips o dipp framför ...

img_7616 (MMS)

Ella o jag myser med chips o dipp framför Jimmie o resten av Skellefteå på tv :) hejja hejja!!!!!!!


RSS 2.0