7 BILDER FRÅN IGÅR








27 mars

hej!

satt mig precis ner i lugn o ro framför datorn, alla 3 barn sover o Leif kommer snart hem efter han skjussat sin syster till Nynäs. hon har vart här sen i söndags o hälsat på oss, har vart jätte kul att ha henne här, var hundra år sen man såg henne. vi har mest vart hemma när hon vart här, men idag var hon o jag(o lillen) på stan o strosa runt o shoppat lite, Ida klippte sig också. efter stan åkte vi o hämta barnen på dagis o gick o köpte mellis o gick hem o myste en stund innan Leif kom hem o de drog iväg.

Vi ska få nya fräscha fönster i hela huset, de håller nu under dagarna på o sätter in de:), de blir så fint!! kul med lite nytt.

Imorn eftermiddag ska Ella på Kalas på Busfabriken o fira hennes kompis Tyra, tror ni hon tjatar o längtar? vi får se om vi passar på att va där vi med så Kelly kan få leka av sig lite o vi kan va i närheten om det skulle va nåt med Ella.

måste berätta en lite rolig sak, man hör ju någonting varje dag som man nästan garvar ihjäl sig på som Ella o Kelly säger, men en sak Ella hade sagt till Leif när de va påväg hem från kalmar nu i söndags
- pappa kör inte så långt, ditt körkort tar slut;)...hahah ungar är för goa!


JAG IDAG:




PICTURE'S




DAGEN'S




Idag invigde jag min nya kjol från Zara som jag köpte i Stockholm. :)

LITE NYTT TILL BEBBEN


En sovande prins



älskar dig så mkt min fina son!


gräsänka

hej! nyss åkte Leif o tjejerna hemifrån. De ska spenderna helgen i Kalmar hos Leifs farmor, där även hans faster bor och så kommer nästan hela hans familj från gotland o bror från Gbg också, det blir nog en kul helg för tjejerna. Jag o lilleman stannar hemma i lite lugn o ro, MEN jag är lite orolig att våran prins ska bli värre, han har nämligen fruktansvärd hosta, roslig i bröstet o jätte förkyld, han äter även sämre o är lite hängig, så igår kväll ringde jag 1177 o rådfråga, vi blev uppskickade på engång till barnakuten men hans värden va bra så det var en lättnad, nu håller vi tummarna att han bara blir bättre! stackars liten o man känner sig så maktlös att man inte kan göra nåt. Men trots detta så är han lika snäll som innan.

 jag håller på att plocka med tvätt o städar lite, sen ska vi iväg till bvc o mäta o väga. efter det blir det nog en promenad till mamma i detta härliga väder:).

förresten ni som väntar på förlossningsberättelse, förlåt! jag hade nästan skrivit klart den o då kraschade datorn så jag har inte varit så sugen på att skriva om allt, men den kommer snart;).

 MINA vänner!! jag har ingen fungerande telefon som ni kanske fattat, i helgen kan ni inte nå mig på Leifs heller men jag ska ta en gammal telefon sålänge så ni kan nog nå mig senast imorn hoppas jag.

 Igår efter barnen vart på dagis, tog vi med oss fika o åkte på en härlig utflykt hela familjen:)



bjuder på 2 bilder tagna för några dar sen:


Inflamerad hand o trevligt umgänge...

Hej!! Imorse vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i handen, den va uppsvullen, hade rodnad o jag kunde inte ens hämta vår son från hans korg, så idag har jag inte gjort någonting, Leif har fått gjort allt, till o med lagt pojken hos mig när jag skulle amma, Kelly har ibland velat komma upp i min famn men har bara varit tvungen att säga ifrån:(. Ne fy tusan så ont det gör, jag ringde till vc o fick en tid vid 16. Läkaen förstod inte alls hur jag kunde få såhär utan att ramlat o slagit i nåt, hon tog prover så jag inte fått nåt konstigt efter förlossningen men proverna visade ingenting, men jag fick inte nån penncilin då jag ammar så jag får bara knapra panodil:/, gör ingen skillnad. Nog om det, det blir nog bra snart. Tur Leif är hemma. I förmiddags kom Ida o Elton o har vart här hela dagen:), barnen lekte medan vi fika våra goda bullar o snackat skit hela dagen. Nu ska jag o Leif se film. Imorn kommer FÖRLOSSNINGS BERÄTTELSE nr 3;) kika in då!!!

Bull söndag!

Hela familjen bakar bullar, både kanelbullar o vaniljbullar:p o snart börjar spännande matchen mellan saik-Modo, jeppe o pillan kommer o gör oss sällskap, blir perfekt med kaffe o nygräddade bullar till hockeyn:) nu hejjar vi!!!!! O håller alla tummar o tår. Hörs sen!

En liten uppdatering...

Hej!! Dagarna går så fort o snart har lillen hunnit bli 1 v, jag vill inte att tiden ska gå så här fort!!! De är så små så himla kort tid!. Jag älskar denna lilla varelse så fruktansvärt!! Jag är så glad att det blev just en prins, man våga inte riktigt tro det innan man sett han på riktigt, det har ju blivit fel vid ultraljud förut. Men 2 tjejer o en pojke har vi o är så nöjda! Helt perfekt! O han är sååååå snäll, säger ingenting förutom när han vill ha mat o har än sålänge sovit hela nätterna i sin korg:), men vi ropar inte hej än va;)!! Kan ju omöjligt få 3 såhär snälla barn som sover hela nätterna o ger mamma sovmorgon??men drömma kan man.... Hihi. Han har inte fått nåt namn än, så svårt o komma både överens o hitta det perfekta namnet som han passar i o till tjejerna då. Han ska ju en dag bli hockeyproffs så det måste bli ett coolt namn;), mr Mellin. Annars myser vi bara här hemma o jag älskar att se våra döttrar ge pussar i mängder o ge han så mkt kärlek! Det går inte beskriva den känslan. Livet är komplett!!!!<3

BILDER - 11/3-12









LILL-PRINS HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN!





Inatt den 8/3 klockan 02.28 föddes vår prins! Han vägde 3720 gram och var 52 cm lång. Vi mår bra.
Och
förlossningsberättelsen kommer senare.

Ingen bebis ännu

Tänkte att vissa trodde det då jag inte bloggat igår. Nu har vi alla i familjen Mellin haft maginfluensa, Ella fick det igår natt men det va lika snabbt över igen:). Bb-väskan är nu packad(gjorde det igår kväll) o jag är fullt taggad för ännu en förlossning!!!!! Nu ska jag dammsuga! Hörs sen puss

magsjuka familjen!!!

igår när vi skulle gå o lägga oss så vaknade vi av att Kell spytt ner hela sänge o hon har spytt flera grr inatt med, så vi har inte fått mkt sömn, o imorse vaknade jag o spydde. kelly har fått behålla all mat o dricka idag, tusen tack för det, MEN jag har inte fått behålla nåt, inte ens en glasspinne, inte vätskeerkättning, ingenting! o jag har haft förvörkar o ringt förlossningen o sagt som det var men de rådde mig att dricka skedvis med vötskeerkättning o vila, inte lyfta ett finger så det kanske skulle lugna ner sig o det har det gjort, skönt!!! hur hade man annars klarat av att föda när man inte haft några krafter alls. Leif är frisk nu så nu väntar vi bara på att Ella ska få det också:(

ne det här är bland det värsta jag vart med om, att spy så fort jag rör mig o höggravid på det, ha en liten som rör runt i magen..... men synd om honom med, måste kännas som jordbävning där inne.

ska egentligen till bm imorn men måste boka av den tiden... nu ska jag dricka lite avslagen cola o hoppas den får stanna i min kropp.

hej hej!

söndag

hallå där ute! igår sov vi över hos mamma då Leif va så dålig, han kräktes o hade feber så vi stannade kvar hos mamma, hade en fantastisk härlig dag ute, vi grillade o njöt i solen o barnen lekte o busade. det blev hockey tittande givetvis o sen käkade vi god mat o efterrätt, sen började melodifestivalen o vi höll på o dö i garv när Kelly dansade omkring med sitt snapsglas o gjorde sjukt roliga miner o Ella är ju alltid en pajjas som ni vet ni som känner henne....hon börjar bara såhär"hej nu ska jag sjunga en AS bra låt så ni vet" o så börjar hon o har en låtsasmick av tex en hårborste eller liknande. jag ska komma ihåg o filma henne så ska ni få se, vet inte alls vart hon får allt ifrån, hon lever sig in o gör miner av alla dess slag o flörtar o har sig gumman lilla som man ibland glömmer bort bara är 4 år!!

idag har vi, jag, mamma, fanny o barnen vart på Maxi(!) o fikat, strosat omkring o sen köpte jag 2 mössor o vantar till lill prins o en varsin vårmössa till tjejerna.

ikväll har jag o Leif sett film o ätit godis ;), nu ska jag knyta mig faktiskt är trött!! natti natti!


DAGENS ELLA


LÖRDAGSMYS HOS MAMMA

Medan min febriga sambo ligger hemma och är "dödssjuk" Har vart ute hela långa dagen, och nu är det hockey!
Byebye.
















Färska frallor varje lördag!


från o med idag o några veckor framöver kommer det hänga nybakade frallor varje lördag på våran dörr, lyx!! jag kunde inte säga nej när det kom 2 små pojkar o knackade på o frågade o de va från något handbollslag. 150:- kosta det, kan det väl va värt;)


barnvakt:Egen tid

hej underbara fredag!!

idag har vi haft mamma här hela dagen lång, hon kom med lunch, sen har vi bara busat o myst här hemma, i eftermiddag gick vi ut en sväng, Ella cykla o vi satt o njöt i solen, sen gick vi över till Åby konditori o tog en fka o efter det gick vi en liten promenad hem igen.

Nu ska jag göra mig ordning för lite egen tid för mig o Leif, vi ska ut o käka o gå på bio med Jeppe o Pillan, ska bli trevligt:). barnen ska va hos sin morfar sålänge! 
'
hoppas ni får en mysig kväll!!

bjuder på lite gamla bilder då vi blev 1, för ca 6 år sen;)


o här är en bild på äldre dagar:

nyklippt o hockey live!

hej. idag har jag tagit mitt förnuft till fånga o klippt mig faktiskt;), ni som känner mig vet att jag hatar att klippa mig för tycker jämt jag blir så korthårig, men fräscht o lättkammat blev det så får se det positivt o det såg förjävligt ut kan jag erkänna. så växer det ju ut så fort igen! tunna ur det också en hel del, jag fattar inte jag får bara tjockare o tjockare hår med åren o det är så svårt o extremt jobbigt att sköta. han som ägde frissan sa til mig "jag har vart frisör i många år men har aldrig sett så mkt hår någongång, får jag känna på det ? ..shit;)" haha men nu är det något lättare att bära mitt huvud;).

ikväll har vi vart i linköping hela familjen tillsammans med mamma o co o sett SAIK-LHC men det gick åt skogen, men vilken cp publik lhc har asså, livat så in i bomben. Kelly o Ella är så jäkla duktiga att ha med, de älskar verkligen hockey, hejjar, tittar o charmar folk hela kvällen. så fort vi sätter på hockey på tvn hemma så säger Kelly "hejja mimmi, hejja mimmi" o det bara lyser i ögonen på henne av glädje, men höjdpunkten kanske ändå är då man alltid får nåt gott o smaska på till matchen :).

vi kom inte hem för så länge sen, barnen somna i bilen för ca 1 h sen så får se om Ella är pigg imorn bitti för att följa med dagis till stan o se teater en stund, det hade hon säkert tyckt om. nej nu ska jag göra desamma som resten av familjen, sova. god natt så hörs vi imorn igen!


Tänk snart är vi där igen:)

En nyfödd Ella:



Ella o pappa Leif på visby lassaret.

Kelly nån minut gammal:


RSS 2.0