O dagen fortsätter bra, är just nu på träd...

img_9194 (MMS)

O dagen fortsätter bra, är just nu på trädgårn med underbara tjejer!!


Vilken toppen dag! Först skrivit på kontra...

img_0673 (MMS)

Vilken toppen dag! Först skrivit på kontrakt till ett hus vi flyttar in 1/8:), o nu njuter vi av massa sol o bad!!


Onsdag

Hej!! En fantastisk dag har passerat. I förmiddags var vi hela familjen o käka på lindös restaurang sen efter det köpte vi en varsin glass o gick i lindö hamn o titta på alla båtar sen gick vi hem till pappa där huset står tomt o sola o myste ute i trädgårn. I eftermiddag har vi firat vår syster, blev massa gott! Räkbakelser, tårtor, glass, jordgubbar mm. Jag o Leif lämnade barnen en stund o gjorde en hemlis:), haha nu låter det som nåt helt annat;). Imorn kväll ska jag ha det trevligt med många fina tjejer:) ska bli supermysigt. Vilket ord använder jag mest tror ni? Inte mysigt va;)

MIDSOMMAR 2011


Semestern börjar bra, Ella har fått vattko...

img_6113 (MMS)

Semestern börjar bra, Ella har fått vattkoppor:(


Fasters tjej:)

img_9405 (MMS)

Fasters tjej:)


Är hemma hos pappa där det vankas god mat ...

img_8925 (MMS)

Är hemma hos pappa där det vankas god mat o trevligt umgänge:)


Midsommar festen

Hej!! Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar, det hade minst sagt VI, mkt skratt o bus. Vädret var med oss, några droppar som kom bara men mest sol. Vi firade i östra Ryd hemma hos Emme o hennes familj o Johanna med familj. Barnen var på tipp topp humör hela dagen o kvällen, vi vuxna med hehe! Det kunde inte bli bättre, hade kanske gärna stannat en timme till för vi hann inte leka färdigt alla lekar, men mamma som var vår chafför ville inte hämta oss senare då hon började tidigt att jobba imorse, tusen tack världens bästa mamma som ALLTID ställer upp!!! Vi gick o dansa runt midsommarstången o där va det massa folk o det fanns fiskdamm för barnen o kiosker mm. Vi har tagit såååå mkt fina kort jag ska visa er senare:). Tack alla inblandade för en fantastisk rolig o mysig midsommar! Hoppas vi ses snart igen mina fina vänner!!! <3 Idag måste det städas här hemma, lämnade hemmet som ett bombnedslag då det blev stressigt igår innan vi åkte. Leif är död nästan, tror inte han mår prima idag hehe, tror inte nån av grabbarna grus mår så bra idag??;). Får se när karln vaknar då blir det röjj här hemma. Imorn blir det middag med ALLA syskon hemma hos pappa, för nu är mina bröder hemma, hela familjen är återförenad:), o det gör mig lycklig!!! Ha en fin dag!

Nu firar vi! Leif har nu semester 3 v:) ba...

img_5624 (MMS)

Nu firar vi! Leif har nu semester 3 v:) balkong häng bara han o jag:)


ELLA - LÄNGESEN


Hemma hos mamma. Mamma va så gullig o hjäl...

img_7312 (MMS)

Hemma hos mamma. Mamma va så gullig o hjälpte mig att ta Ella till dagis i spöregnet:), snart ska vi hitta på nåt i detta väder! Kul!


Jag & min syrras rätta jag


I solen vara länge....NOT!!!!

Jag som trodde det skulle va fint idag men icke, aja jag är ändå inne o tvättar o så... Nu somna kellsan i min famn så ska bära in henne i sängen. Bye bye

Solen lyser himlen är blå!!

Det är skönt att leva änå;)

:):):)

img_5205 (MMS)

:):):)


Nu drar jag, Kelly o Fanny o tittar på mid...

img_8137 (MMS)

Nu drar jag, Kelly o Fanny o tittar på midsommar firande på Ellas dagis, tjing!


Vad tycks om min nya header??

Är den inte fin? Min gulliga duktiga syster som gjort den o tagit bilderna:)

Behålla eller inte behålla? En klänning so...

img_7202 (MMS)

Behålla eller inte behålla? En klänning som är knall rosa o orange... Kommer jag använda denna? Den är nästan lite för "gullig" för mig


Bildbomb..


Här är jag idag! Känner ni den här familje...

img_6077 (MMS)

Här är jag idag! Känner ni den här familjen som alltid är i väg;), vi kom precis hem från maxi där jag bland annat bytt stl i kläder till Ella o så blev det en glass:) vi tog med oss Fanny hem. Kolla in senare så får ni se ett fynd jag gjorde idag, hoppas bara den är snygg på som den såg ut i butiken:s hann ej prova den....


Nu blir det film o mys med den saknade man...

img_4369 (MMS)

Nu blir det film o mys med den saknade mannen:)


2 utslagna hjältar efter mkt bad o bus. Ba...

img_0989 (MMS)

2 utslagna hjältar efter mkt bad o bus. Barnen har varit fantastiskt snälla o glada. Ella är väldigt modig o ska åka de värsta;) skit kul har dagen varit nu åker vi hem till mamma o lagar palt såååå himla gott o snart kommer våran efterlängtade Leif hem:)


På finspångs badhus:)

img_2237 (MMS)

På finspångs badhus:)


Hej! Nu går vi ut en stund:)

img_2850 (MMS)

Hej! Nu går vi ut en stund:)


Mina färgglada tjejer idag:)

img_4369 (MMS)

Mina färgglada tjejer idag:)


Jag vill ha en fungerande datorrrrrrrrr!!

Så jag någon gång kan lägga ut massa fina bilder vi tagit nyligen! Måste bara ha en snart. Förresten blir det nog ingen loppis nu heller, finns ingen som vill skjussa mig 6 på morgon;) tusan också!! Nu ska jag försöka sova... I soffan faktiskt... :)

Snälla stora syster delar med sig när lill...

img_9649 (MMS)

Snälla stora syster delar med sig när lilla syster ätit upp sina godis bitar:) . Vi fick hemskt gärna sova över hos mormor ikväll men skönt att sova hemma tyckte vi:)


Mmm kak smet är gott! Bakar hos mormor:)

img_3695 (MMS)

Mmm kak smet är gott! Bakar hos mormor:)


Ella ligger o ser på trassel! O Kelly "lag...

img_5811 (MMS)

Ella ligger o ser på trassel! O Kelly "lagar" mat;)


Ensam helg

Leif åkte med tåget tidigt imorse till Gbg där han ska gå på metaltown med sin bror, han blir borta hela helgen. Jag o barnen kommer nog sysselsätta oss med skojigheter. Ska försöka ställa mig på loppis om vädret är ok, så man kan bli av med massa kläder! Mamma håller på att baka bullar så det blir nog en tripp dit;) regnet öser ner så vad gör man idag? Inne-lek eller nån mysig fika någonstans, vi får se. På midsommar är vi bortbjudna till Emme med familj dit även Johanna med familj ska, ska bli myspys:). Nu ska jag fortsätta mysa en stund till med de finaste jag har, MINA barn!!!:)

Snart dags för sängen för dessa pinglor:)

img_2099 (MMS)

Snart dags för sängen för dessa pinglor:)


Städ- o tvätt dag tjing

Ja punkt och slut;)

Har fikat på färgargården. O nu matar vi ä...

img_8970 (MMS)

Har fikat på färgargården. O nu matar vi änderna, Ella har blivit skit rädd för dem!;). Tidigare har vi shoppat lite till Ella o sen kom mamma o Jonte till maxi o Jonte bjöd oss på lunch:) mysig dag!!


Jag o Kelly åker o tittar lite på cubus dä...

img_9511 (MMS)

Jag o Kelly åker o tittar lite på cubus där de har 30% på allt Bara IDAG. Ska se om vi hittar en fin midsommarklänning till stora syster :)


Godmorgon!

img_3536 (MMS)

Godmorgon!


Dagens lunch- sparris soppa o knäcke:) mums!

img_7135 (MMS)

Dagens lunch- sparris soppa o knäcke:) mums!


Hej säger en sjukling (jag) o en trött o m...

img_5742 (MMS)

Hej säger en sjukling (jag) o en trött o mysig goding(Kelly) fy vad näsan rinner, har ont i halsen o huvudet väger ton:(. Ska iallafall försöka damma o städa lite. Ella är på dagis o där har jag vart på samtal idag, inte utvecklingssamtal men nåt liknande. Ne dags att börja plocka lite!


Vi har följt med mamma till Linköping o va...

img_2981 (MMS)

Vi har följt med mamma till Linköping o vart på sjukhuset på kontroll, vi vill alltid va hennes stöd. Vi passade på att käka lunch på Ikea med:)


Hej! Som alla andra lördagar drar jag o fa...

img_0630 (MMS)

Hej! Som alla andra lördagar drar jag o familjen o hittar på nåt, kan nog bli lite stros i affärer för nu kom regnet. Ikväll har vi lite alternativ att göra får se vad vi har lust till:)


Tapas på restaurang sangria med de bästa:)

img_5773 (MMS)

Tapas på restaurang sangria med de bästa:)


Nu drar jag ut o käkar:) trevlig fredag ön...

img_1959 (MMS)

Nu drar jag ut o käkar:) trevlig fredag önskar jag er!


Utbjuden:)

Ikväll är jag utbjuden på middag av min kära vän Ida, ska bli riktigt mysigt o äta gott o dricka gott o bara snacka. Har inte riktigt bestämt vart vi ska gå än men är lite sugen på att äta tapas:). Ska springa in på stan innan när man ändå ska in, måste reklamera mitt fina halsband jag inte ens använt från indiska, så himla fint- massa påfågel fjädrar, men en stor fjäder har gått av, nog ingen mening att ta ett nytt! Mamma va här förut o käka lunch med oss- tacos från igår, sen drog hon till jobbet. Nu har jag precis plockat ögonbryn o färgat dem, o nyfärgat svart hår jag o Leif gjorde igår kväll. Ny o fräsch;)

God morgon babes! Påväg till dagis. Ella i...

img_8706 (MMS)

God morgon babes! Påväg till dagis. Ella i sin nya klänning jag köpte igår, blev typ kär när jag såg den, fanns det i min stl o i lång klänning hade jag köpt den direkt! Älskar färgerna. Ser ni, nu funkar mms blogga, alla tidigare inlägg är med inne:)


Såååå skönt att denna dag snart är över

För jag har grälat många grr idag/kväll med Ellis! Jag hatarrrrrr o bråka! Hon har trotsat till tusen idag, jag kan nästan börja tjuta som en barnunge när hon gör det, det är säkert. Orkar inte gå in på detaljer men kan iaf säga, att hon har gjort ALLT tvärtom vad jag sagt o bara tittat på mig typ " då gör jag det då" o verkligen hånat mig när jag sagt " du gör inte det!" åhhhhh. O Kelly har vart på ett riktigt dåligt humör idag( o det är väldigt ovanligt) men hon är faktiskt krasslig, hostig, förkyld o hängig! O hon har varit döööö tjurig, så det har varit en toppen dag idag iaf om ni undrar;). Ella skulle inte städa på sitt rum innan hon gick o la sig o tom jag skulle hjälpa till så skulle hon få se på film men nej hon vägra då blev det utan film! så hon va så arg o ledsen, det gör ju sååå extremt ont i hjärtat när dagen slutar såhär! Ella somnade iaf snyfftandes i sin säng hörde vi.... Hoppas morgondagen blir en bättre dag:) nu ska vi krypa ner god natt

Tisdag

Hej det verkar fortfarande va nåt fel på blogg.se, skickade nyss ett mms hit men det syns ej! Har iaf vart ute o motionerat i 1 1/2 h o igår kväll med:), så nu är vi igång igen hehe, har inte rört på mig på 1 v, bara svullat o svullat ;) åh glass kan jag bara inte stå emot, aldrig på sommaren, jag är en riktig glassoman jag:). Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen bege mig till dagis o hämta stumpan! Tjing sålänge

Vi har vart ute o gått i 11/2 h, igår kväl...

img_0462 (MMS)

Vi har vart ute o gått i 11/2 h, igår kväll också när barnen knoppat, så skönt så!! Har inte motionerat på över 1 v, bara svullat o svullat;) men nu så är vi igång igen:)


Ett litet bildregn från utflykten igår!


Vi lever!!!!!!!

Ja ni kanske undrar då det vart dåligt med inlägg från min sida, men det är nåt fel med bloggen, har skickat 4 st mms inlägg dessa dagar men det syns inte? Det vi har haft för oss iaf har bland annat varit: i torsdags hade vi nelli här hela dagen, vi va ute i lekparken, Ella o nelli turades om att cykla, vi busade inne, på kvällen åkte vi till mamma där det bjöds på grillat o glass till efterrätt, barnen sprang o lekte o hoppa studsmatta mm, när vi skulle hem ville nelli sova över hos Ella, så fick det bli. Gullungarna va så glada o fnittrade när de skulle sova, men till slut somnade de iaf men på natten blev det trångt i vår säng vill jag lova;), alla barn kom in. Men det va mysigt. I går va vi hos mamma hela dagen o barnen badade i barn poolen o åt glass i mängder;). Sen kom Leif o hämta oss, då åkte vi hem o laga god mat, sen blev det massa gott framtaget, ost o kex, melon, skinka, oliver, vin mm. Ella tyckte det va såå mysigt! Hon brukar annars alltid vilja ha eget godis o se på film o leka i sitt rum men nu fick vi mysa med henne en fredag;). Idag har vi vart på utflykt heeelllla dagen, det har vart helt underbart! Glada barn, fint väder kan det bli bättre? Va iaf i lilla älg sjön! Sen va vi en snabbis på maxi för att byta min klocka jag fick i present, bytte till en vit, skit snygg:). Ikväll hyrde vi 2 filmer som vi precis sett klart o mina ögon går i kors så dags att krypa till kojs nu! Hoppas ni haft en trevlig helg:)

Ella har kompis som ska sova över:), spänn...

img_6398 (MMS)

Ella har kompis som ska sova över:), spännande! Åt god mat o efterrätt hos mamma ikväll, Ella o nelli sprang o lekte o hoppa studsmatta. De är såååå himla goa ihop! Hoppas allt går bra inatt:/


Gull grisarna. Ska snart upp o laga lunch!...

img_3438 (MMS)

Gull grisarna. Ska snart upp o laga lunch! Sen ska vi åka någonstans o hitta på nåt! Glass önskar barnen iaf:) ikväll blir det grillat hos mamma. Just nu vill barnen sova med varann ikväll får se om nelli vågar det sen;)


Mina fina<3 vi är i lekparken. Har nelli h...

img_3988 (MMS)

Mina fina<3 vi är i lekparken. Har nelli här hos oss med, ellas bästis som hon säger:)


Sminket borttaget, döö trött, precis sett ...

img_1832 (MMS)

Sminket borttaget, döö trött, precis sett big brother, sorgligt på nåt sett nu är det snart slut, dessa människor har ju blivit ens vänner o vill att det ska bli Sara o Martin:). Nu säger jag god natt o sov så gott! Får se om Leif kommer hem, han o lille bror o de andra har det jätte trevligt hos pappa, dricker o spelar:). God natt var det;)


Avkoppling med ett glas vitt o njuter av lugnet(!)

Ja allt är fixas i köket efter middagen, barnen sover o hunden har vart ute o kissat, så nu satt jag precis ner med ett glas vitt vin o njuter faktiskt ensam, jag är ju mkt för folk omkring mig men ibland är det underbart o va själv en stund:). Innan middag så va vi ute, Ella cykla runt, runt, runt med en kompis på gården, Kelly gick omkring o en stund kom mamma förbi o tog en kaffe med mig. Imorn är alla lediga här hemma så då blir det en dag ute, kanske en liten utflykt, ska ha nelli så hennes föräldrar kan få fortsätta med huset, Ella är överlycklig att nelli ska va med oss! Imorn kväll blir det grillparty hos mamma :) myyyys! Trevlig kväll gott folk!

Onsdag

Hej allihopa! Idag har vi vart på BVC o vaccinerat Lill gumman o vägt o mätt. Nu väger hon 9570g o är 74,5 lång:). Får se om hon slipper febern efter vaccinationen. Ida o Elton hämta oss o skjussa ner oss dit o väntade tills vi va klara, slapp vi gå:). Sen åkte vi hem o laga käk o invänta Emma o Wilma, barnen busa o vi fika o snacka skit, blir inte så ofta vi ses alla numera då emma jobbar. Fick jätte fina skor i present av emma o ida ska bjuda ut mig på en bit mat nån dag snart:) tack mina fina hjärtan! Ikväll ska Leif till min pappa på "poker kväll" o jag ska va hemma själv, nån som vill göra mig sällskap?:) Li tycker du kan ta ditt pick o pack från Karlstad o sätta dig på tåget hit;) hihi. Saknar dig jätte jätte mega mega mkt! Hörs sen!

:)

img_5477 (MMS)

:)


Idas lilla Elton!! Bebismys hemma hos mig.

img_2446 (MMS)

Idas lilla Elton!! Bebismys hemma hos mig.


RSS 2.0