Mm lite vardags lyx. Skulle bara komma på ...

img_1242 (MMS)

Mm lite vardags lyx. Skulle bara komma på en kvälls fika, så blev det en bailys mintchoko, mkt god:)


Måndag!

Halloj! Denna dag har vi vart ute heeeelllla dagen. Mamma kom O tog en fika med oss ute på gården efter hon slutat jobbet. Det fick bli en till hyrd rulle ikväll, en rysare yes!! Hoppas den är bra, måste bara bli lite mörkt först innan vi kan se den:). Imorn är det dagis igen o jag kanske drar till mamma o pressar i solen, ska ju bli nice väder!! Ne nu ska jag plocka in i diskmaskinen efter middagen. Trevlig kväll!

Har haft en mysig dag med min familj, vi h...

img_2837 (MMS)

Har haft en mysig dag med min familj, vi har vart o köpt ny bilbarnsstol till Ella. Hon valde en svart (!) av svart o röd;). Så nu fick Kelly ta över ellas gamla. Sen har vi storhandlat. Gick även en sväng på maxi o köpte glass till barnen mm, bolagret o affärerna där omkring gick vi o kika i med. Leif gjorde en super smarrig middag till oss ikväll:), blir inte mer bortskämd än vanligt för det är morsdag, han är bäst jämt:) nu sover barnen o Leif har vart o hyrt film o köpt turkisk peppar så nu blir det film tajm!! Hej sålänge


Fattar nada! Skickade mms till bloggen för...

img_9745 (MMS)

Fattar nada! Skickade mms till bloggen förut idag men syns inte, men det står att detta foto skickats? Jaja, jag o Ella har vart på barnkalas idag hos Nellie. Leif o Kelly drog då till morfar o spela på trav. Sen vi kom hem har jag o Ella bara busat för fulla muggar här hemma, när resten av familjen kommit hem så har det bara vart massa myssssss, nu sover barnen o "jag" o Leif ser fotboll;)


Ella o jag kom precis hem från Nellies bar...

img_8068 (MMS)

Ella o jag kom precis hem från Nellies barn kalas, Kelly o pappa är hos morfar o spelar trav;)


Har haft en underbaaaaaar födelsedag! Fått...

img_5796 (MMS)

Har haft en underbaaaaaar födelsedag! Fått så mkt fint!!! Tack alla<3


Hipp hipp hurra för MIG idag!! min dag bör...

img_7408 (MMS)

Hipp hipp hurra för MIG idag!! min dag började helt fantastiskt bra, jag är så bortskämd. Fick dessa fina rosor med en Marabou cheesecake till kaffet(lyx;)) sen fick jag massa paket, en vit adidas tröja, rosa Nike skor, schampo o balsam, Nike strumpor(korta) o 3 jätte fina ramar som Sitter ihop, allt detta av bara Leif o barnen:). Nu måste jag göra ordning mig o barnen, vi ska iväg med mamma o handla inför ikväll! (har saknat henne, o Ella kommer väl krama ihjäl henne)


Har spenderat ett par timmar på trädgårn M...

img_8179 (MMS)

Har spenderat ett par timmar på trädgårn Med älskade Johanna U, tycker det är så här kul att behöva åka så här tidigt därifrån!! Gick inga fler bussar!! Bläääää


Snyggast på stranden i sommar!!! Ella i si...

img_0330 (MMS)

Snyggast på stranden i sommar!!! Ella i sin nya baddräkt från juicy couture från morbror Jonte o Evelina en som skulle jag vilja ha, kanske kommer i den här;). Bortskämda unge då;)


Min sport tjej idag:), hur söt????

img_5072 (MMS)

Min sport tjej idag:), hur söt????


Lite rolig bild. Nu åker vi o hämtar Ella ...

img_4651 (MMS)

Lite rolig bild. Nu åker vi o hämtar Ella på dagis, har vart på stan med Emelie, shoppat lite o ätit en god lunch på paus:). Sen ska vi träffa efterlängtade människor:)!!


Tråkig dag!!

Har inte gjort många knop idag, har bara tyckt allt vart tråkigt. Jag o barnen tog bussen till dagis vid 9 imorse o eftersom vi bor hos mamma nu så har jag bytt tider på dagis, hon kommer va där 9-16.30 tisdag, onsdag, passade då på att gå hem ist o stanna till Leif slutat. Kelly sov 2 o 1/2 h så jag passade på att ta en liten tupplur jag med för en gångs skull:). Ne nu måste det hända nåt! Imorn blir det troligtvis stan med Ida:). Nu ska jag ge snuttan mellis hörs sen tjing

En varsin kall öl o en hyrd rulle, the dil...

img_7784 (MMS)

En varsin kall öl o en hyrd rulle, the dilemma, en komedi. Tidigare ikväll har vi grillat igen o Jeppe o Pillan kom förbi, så de åt med oss:). 5e grillkvällen i rad, älskart!


Hej!!!! Vi blåser bort här ute! Har faktis...

img_0057 (MMS)

Hej!!!! Vi blåser bort här ute! Har faktiskt spenderat hela dagen inne, bara nu vi är ute en stund, inget kul väder! Men det har inte gjort så mkt för vi har haft Ida o Elton här hela dagen:) snart kommer Leif hem då ska vi ut o göra lite ärenden.


Helgen

I fredags va jag o barnen ute hela dagen, när Leif kom hem drog vi o handla på systemet o mat o annat gott till helgen. På kvällen kom Jeppe o Pillan hit o grillade o sen såg vi på bigbrother mm. Vid middagen va Ella på sitt värsta humör som hon inte vart på evigheter, hon skulle inte äta nåt, bara tjata om godis o skrek o hade sig så jag tig upp henne på rummet, det blev ingen rolig kväll, hon fick lägga sig utan mat o inget fredagsmys, så tråkigt när det blir sådär men ger man med sig så vet hon det till nästa gång, att hon till sist får godis iaf. Men glad o pigg va hon på lördags morgon, o hon kramade mig o sa förlåt för hon va en "tjurskalle" o att hon skulle äta o va snäll på kvällen, o det va hon med:). Leif åkte tidigt på morgonen till Mantorp med jobbet o kolla på bilrace, vi va ute hela långa dagen med celvin o Johanna, barnen lekte i lekstugan i flera timmar, de styrde med att laga mat, "cykla", hoppa studsmatta o vet inte allt de gjorde o så hade de godis pauser förstås också;). På kvällen grillade vi o sen åkte de hem o så kom Jeppe o Pillan o umgicks, vi såg film o smaska godis:). Idag har vi vart iväg o letat sandaler till Ella men inga fanns i hennes storlek som hon ville ha, men de skulle komma påfyllning imorn igen. Leif är nu iväg o fiskar med pappa o Jeppe, själva sitter vi ute o njuter i solen efter vi ätit lunch precis. Ikväll blir det grillning igen:), älskart!! Kanske blir en fisk att grilla vem vet;) ha en härlig söndag!!

Celvin o Johanna är här. Vi har fikat ella...

img_0773 (MMS)

Celvin o Johanna är här. Vi har fikat ellas o min nybakade kladdkaka, lekt i lekstugan o nu hoppar studsmatta:)


Jag älskar citrus färger! Ett par orange k...

img_0196 (MMS)

Jag älskar citrus färger! Ett par orange kilklackar tackar inte jag nej till, ett litet tips på en födelsedags present till mig;)


En sovande pudding :)

img_2801 (MMS)

En sovande pudding :)


God morgon! Fredag:). Vi startar denna fre...

img_5328 (MMS)

God morgon! Fredag:). Vi startar denna fredag med att hämta ett värpt ägg hos tuppen Holger o hönan Agda :)


Heeej!! Påväg till lillebror ! Det blir ta...

img_4600 (MMS)

Heeej!! Påväg till lillebror ! Det blir tacos, mums, dö hungrig:)


19e maj

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort. Idag fyller min lillebror 22 år, grattis! Vi ses sen:). Som ni ser kom inga bilder upp igår, Fannys dator låste sig när vi försökte lägga in:(. Så nu vet ni det. Idag händer inte mkt mer än att packa lite grejer att ta med hem till mammas hus o städa lite. Tråkväder är det ute, så vi stannar nog inne idag. Ikväll ska vi fira Jeppe. Hörs sen!

Ursöta skor o dö fin klänning fick Kelly f...

img_6595 (MMS)

Ursöta skor o dö fin klänning fick Kelly från USA idag:), hon kommer bli så sockersöt sååå!!


Imorn flyttar vi till detta hus:) iaf i 1 ...

img_7155 (MMS)

Imorn flyttar vi till detta hus:) iaf i 1 v;). Ska bo här o ta hand om mammas djur när de är i Grekland, jag är inte ett dugg avis;)


Kika in ikväll, då kommer det bildregn:)

Va så länge sen jag la in bilder, ska låna syrrans dator då vi ska dit en stund ikväll. Vill ha dator jag med:/ jag har blivit så dålig på att ta kort med vanliga kameran pga att vi ej har en fungerande dator men har lite kort från kellys födelsedag bland annat:).

Ska snart ner o slänga i ytterligare en tv...

img_4483 (MMS)

Ska snart ner o slänga i ytterligare en tvätt, Kelly sover o min mage kurrar så sen måste jag äta lunch:).


Mammas fina tjeja Påväg till dagis imorse....

img_5563 (MMS)

Mammas fina tjeja Påväg till dagis imorse. Hon har blivit så himla stor!!! Skrämmande. Hon börjar bli lite intresserad av pojkar, hennes kompis Neo ropa o vinka på dagis o Ella vinka o blev generad o titta på mig. O hon säger "typ alltså" i varje mening typ;) jag ser mig själv i henne så himla mkt, kom ihåg mig själv i den åldern:). En annan grej, när man ber ella hämta eller lämna nåt på hennes rum så svarar hon"eh jag ska bara" och" åhh vad jobbigt" tänker mig bara Ella i tonåren:s haha


Fick dessa fina byxor av  Ida idag som hon...

img_4298 (MMS)

Fick dessa fina byxor av  Ida idag som hon bara köpte till mig sådär:). Fina va? Har vart på maxi med mina fina hjärtan, ida o emma plus barn, mamma kom förbi o tog en fika med oss, hon va nyfiken på fina Elton:)


Ligger o jäser i favvo fotöljen o ser på P...

img_0785 (MMS)

Ligger o jäser i favvo fotöljen o ser på Pippi med syrran o väntar på att lasagnen ska bli klar o snart kommer bästa pappa:)


Vi är i lekparken. När Kelly vaknar så ska...

img_1302 (MMS)

Vi är i lekparken. När Kelly vaknar så ska vi gå hem o laga lasagne o efter maten ska vi iväg o stor handla, fylla på kyl, frys o skafferi:).


Vm final, Sverige-Finland

Snart dags för finalen i vm. Tippar på att brorsan gör 1 mål o en assist idag:). Vi är hos pappa o ska se matchen här. Har vart här hela dagen, grillat o käkat massa gott med resten av gänget. Nu somnar Kelly i min famn med vällingflaskan så ska gå o lägga henne i spjäl sängen, Ella städar bilen med pappa, hon kommer väl slockna i soffan så fort hon kommer in o slappnar av lite;). Lycka till Jimmie o resten av svenska landslaget!!!!

Nu är jag redo för en riktig party kväll m...

img_6427 (MMS)

Nu är jag redo för en riktig party kväll med Emelie med flera, fira hennes lilla syrra. Trevlig kväll!


Vm final o store bror gör mål:)

Underbart att Sverige vann o nu kommit till final, stort, o Jimmie gjorde dessutom Mål:). Bäst! Nu har vi precis ätit snabbmat, jag en kebab tallrik, Ella en rulle(1/4) o Leif pizza, nu måste jag ta en pw/löparrunda ikväll, efter all tårta o onyttigheterna i veckan. Det med basta! Idag har vi för övrigt vart ute nästan hela dagen, gått o köpt glass med mamma, matat änderna, sen lekparken med massa andra barn o föräldrar i grannskapet, härlig fredag. Ne nu måste snart sticka ut på den där rundan innan jag blir allt för slut som artist, för trött ärbara förnamnet;). Tjing

Heeeej hej hemskt mkt hej:)

img_2923 (MMS)

Heeeej hej hemskt mkt hej:)


:(

Red wings förlora o är nu ute:(. Mkt mkt tråkigt. Men en lite positiv grej är att vi kan se Jonte hemma snart då:)

Myst med världens finaste lille Elton ikväll:)

Har äntligen fått träffa min fina vän Idas son elton, har kommit massa emellan innan men ikväll äntligen! Han va sååååå fin, jag höll honom länge o väl o snosa o snosa, den där goda bebis doften alltså:). Åh vad jag saknat mina hjärtan emma o ida! Fick dock bara se emma en plutte stund då hon skulle jobba:(. Ses snart igen mina fina! Nu ska jag sova god natt!

Finns det nåt bättre än att vakna till gla...

img_6833 (MMS)

Finns det nåt bättre än att vakna till glada barn? O morgonmys på det:)


Såhär såg jag ut idag, min nya spets väst ...

img_4722 (MMS)

Såhär såg jag ut idag, min nya spets väst som kom på posten igår:)


Hipp hipp hurra för våran Kelly idag, 1 år...

img_8999 (MMS)

Hipp hipp hurra för våran Kelly idag, 1 år:) nu blir det kalas


9e maj

Hello sunshine! Åh varmt o skönt ute redan, så vi ska va ute större delen av dagen givetvis. Igår var vi hos mamma hela dagen, Mankan, Leif o Jeppe tog fram lekstugan o grejade medan mamma o jag jäste i solen;). Ella blev lycklig när stugan kom fram, nu kommer hon har massa att göra hos mormor o kan sysselsättas i timmar:). Vi grillade till middagen o fikade mammas goda sockerkaka på förmiddagen. Jag vill med ha hus:(, det tråkigaste på hela dagen va beskedet vi fick, det underbara huset vi sett på för ett tag sen blev nån annans:(. Skit. Idag måste vi också köpa presenter till vår lilla stora tjej o baka. Ha en härlig dag!

Sötaste tigrarna i stadda! Vi har vart o s...

img_2496 (MMS)

Sötaste tigrarna i stadda! Vi har vart o sett på betesutsläpp o gått tips promenad. Kossorna va så lyckliga att få springa ut! Ansikts målning o så blev man bjuden på mjölk o bullar, härlig dag. Nu ska vi hem till mamma o grilla korv o jäsa i solen.


Fredag!! Mina solstrålar gosar som alltid ...

img_3136 (MMS)

Fredag!! Mina solstrålar gosar som alltid o ser på barn kanalen:)


Måste snart väcka Lill snörpa som sover så...

img_1473 (MMS)

Måste snart väcka Lill snörpa som sover så hon får i sig lite lunch, men innan dess ska jag ta mig en kopp kaffe i lugn o ro. När vi hämtat Ella blir det först hem o äta mellis sen ta bussen in till stan för att umgås med Johanna o celvin, sen storhandling o hem. Ha en bra dag!


5maj

Hallå! Tänk om bara 5 dagar fyller våran lilla skatt 1 år! Det här året har gått mega fort. Tänk för snart 1 år sen bakade jag rulltårta med mamma o Ella i värkarbetet o efter det fisksoppa, kommer ihåg att jag va tvungen att springa ifrån o bad Leif fortsätta matlagningen, jag va så envis att jag skulle laga maten;). Skrev ett Mess till Johanna u att jag nog skulle föda idag o att vi inte kunde ses hehe. Jag tackar Gud att det inte va någon bilkö till förlossningen för då hade förlossningen skett i bilen, barnmorskorna mötte upp oss springandes utanför bb, slet av mig kläderna o några minuter senare va världens finaste Kelly ute:). En sak lärde jag mig denna gång, att åka in så fort jag känner det lilla minsta;). Den 10e maj 2010 kom världens snällaste o gladaste unge till oss:)

De första stegen är ju så stort!

Kelly tog sina idag:). Lite feg är hon men snart går hon mer:)Orkar inte skriva mer just nu, ville bara säga att jag är stolt över min lilla tjej. Ser på hockey o är dyng slut efter en pw o jag stinker så ska snart in i en varm härlig dusch:) tjing

4e maj o snö

img_2237 (MMS)

4e maj o snö


Ella ville att alla tjejer skulle va lika ...

img_7429 (MMS)

Ella ville att alla tjejer skulle va lika dana:) gulliga korvar


Man blir bara gladare av mkt färg:)

img_6874 (MMS)

Man blir bara gladare av mkt färg:)


Kelly på busfabriken. Nu är vi på väg hem....

img_2456 (MMS)

Kelly på busfabriken. Nu är vi på väg hem. Tack för idag j o c :)


På busfabriken med Johanna o celvin:)

img_1041 (MMS)

På busfabriken med Johanna o celvin:)


Bilder från kryssningen

Ja nu har Johanna äntligen lagt upp dem,för er som vill se dem www.litebebissnack.blogg.se

Söndag

Hej. Hade en as rolig kväll igår, träffa många människor jag inte sett på många många år. Alla va på bra humör o stämningen va perfekt! O att umgås med kusin Rickard är alltid pricken över iet;). Barnen har haft det jätte bra hos mormor, idag har de åkt karuseller o ätit på McDonalds :), Ella sover o Kelly leker. Ikväll blir det massa onyttigheter o film:), det bästa dagen efter är iskall cola! Hoppas ni hade en trevlig Valborg!

RSS 2.0