bröllops tankar

Leif o jag ska självklart gifta oss så småningom, men det tar väl ett par år till den dagen kommer för vi vill båda att det ska va ett stort drömbröllop , som Leif säger "det ska kosta o gifta sig för det ska svida om man skiljer sig".  o vi gifter oss nog inte i vitt. för några år sen såg jag på nyhetsmorgon där de visade alla möjliga bröllops kllänningar, jag blev så himla fäst i en röd klänning!!!  vad tror ni om det? en röd klääning med massa änglalockar i sjutti tals frisyr=)
jag längtar till vååran dag kommer!!! jag är verkligen sååååååååååå himlans kär i min pojkvän för han gör mig så lycklig o han ger mig så mkt kärlek varje dag o är en jätte bra pappa till våra fina barn!!


tjejkväll!!!!!!!!

med MINA tjejer! nu ska Ella o jag laga tacos o sen ha riktigt lördagsmys med godis o för min del lite öl o cider, sitter nu o dricker min efterlängtade bacardi breezer mango som jag tittat på i flera dagar i kylskåpet så nu va den så där riktigt iskall=) hörs sen

snart mina!!!

jag är kär i dessa:<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-wedge-427508-509/" title="Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/427508-0509.jpg" alt="Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM" border="0" /></a>

hello

skrev nyss ett inlägg men det försvann, orkar inte skriva om direkt så det blir ett mkt kort! idag har jag vart på babyshower hos jojo, hon hade verkligen lyckats med o fixa en mkt trevlig o fin fest! tårtan måste jag visa en dag, oj va fin den va herregud. här hemma har leif grabbar som spelar tv spel o jag har sett en wallander film själv-vittnet va bra. har gått ut nu, i torsdags med johanna, hehe blev en spontan grej o det va kul!! kelly hade så mysigt hemma med pappa o syrran o det gick så bra!! nu ska jag knoppa, skulle jag gjort för lääääääänge sen...


haj haj

ska knoppa nu. kl är över 01 oj jag som skulle natta tidigt. idag har jag varit på babyshower hos jojo i krokek, så mysigt hon hade gjort. o massa gamla vänner man inte träffat på år o dar.. kul!! en lyckat fest verkligen! här hemma har Leif min lille bror här o sin kompis Ante o de spelar tv spel såklart;), jag har sett en wallander film själv, vittnet heter den o va bra! nu ska jag knoppa ska bli såååååå skönt. bye


Nya kameran=)

har köpt nya kamera, systemkamera! här har vi latchat lite:


vi har det bra men VARMT!

såhär ser våra dagar ut, hos mamma, bad o mys. här blev man serverad med en god drink av syster yster. ikväll eller imorn åker vi till landet o är borta hela veckan.

just NU:


onsdag

idag har vi vart hos mamma hela dagen som vanligt, ella har badat lite o åkt nya "vattenruschkanan" o mamma o jag har mest slappat o druckit kaffe=), härligt att tillbringa varje dag med min älskade mamma, hon är sjukskriven fram till sep då blir det inte o umgås lika mkt=(. 

igår kväll var jag o kelly o hälsade på min kära vän Jojo i krokek som har en liten plutt i magen som anländer i augusti/sep, som jag längtar!!!! o vi hade super duper mysigt, fikade o drack kaffe i mängder i hennes trädgård sen gick vi en promenad i kvällssolen, tack för en underbar dag.

imorn kommer mormor o morfar o morbror m familj ifrån Norrland hit o stannar i några dagar det ska bli super mysigt!!!



 

trots

vad gör man åt trots, Ella är för****** just nu rent ut sagt, gör allt precis tvärt emot vad jag säger. hon har Aldrig varit så här som nu, igår va hon dum hela dagen typ o allra mest när Johanna kom, va taskig o elak hon tom spottade på henne, ibland vill man bara sälja sina ungar men det värsta är ju att man lär ju inte få ut så mkt för dem haha... nedå jag älskar henne! varje ålder har sin charm eller?=) men hon är trots allt världens snällaste stora syster o det är det viktigaste!!! 

 men jag behöver nog komma ifrån henne än stund då o då, känner att det ända jag gör är o skäller, ett glas vin på trädgården hade jag behövt med goda vänner=), får bli snart...

i min ensamhet...

sitter jag o kollar massssssssa gamla kort, haha kolla här, vilken snygging som va efter oss den där kvällen ni vet.. o beviset på vems ragg det egentligen va;)


han måste nog vart världens lyckligaste den kvällen, vi som bara hade en jätte skojig kväll o skoja lite...

lördag

min stora tjej vakna "tidigt" idag för en gång skull, typ kl 6.30 men vi låg o myste i våran säng fram till 8 kanske, så jag halvsov=). o lilla tjejen sover fortfarande i hennes säng, så jag har hunnit städa lite, dammsugit, satt på en disk o lite sånt. dammsuga behövdes då Ella hade vart dum o hällt ut hela saltkaret medan jag va i duschen, när jag kom ut från duschen så låg Ella under rumsbordet o grät o sa att hon varit dum, hon gick själv o la sig i sin säng o skämdes.

ska ut med hunden en längre sväng sen ta bussen till mamma o va ute i det fina vädret, mamma o co är på landet så vi ska va ensamma bara jag o barnen, sen på eftermiddagen kommer Johanna hit barnlös=).

ha en toppen dag i värmen!!!

saknar!

varje sommar de senaste kanske 5 åren har vi tillbringat på gotland jag o mina tjejer, Emelie o Li. men i år blir det inget för min del, Kelly är aldelles för liten för att va hos sin pappa en helg, skulle funkat om jag pumpade ur tror jag men har inte hjärta till det, ne vill inte va så ego. nästa år får det bli!!! 

så här roligt har vi haft:


fy f**....

skulle åkt o firat Celvin som fyller 3 idag, men o ta sig dit har varit en jävla pärs, efter jag hämtat Ella på dagis va hon jätte trött så hon ville sova, o jag hade ju inte hanldat present ännu så jag skulle ta bussen vid 15 så min syster hjälpte mig att fixa ligg-vagnen till sitt-vagn för att vi hade sulkyn hos mamma, så fick ha Kelly i bärselen o ella i sittvagnen då så vi missade bussen...mindre kul sen gick nästa e timme senare, men hade kommit till kalaset ikväll nån gång så hörde av mig till Johanna o sa som det var, gulligaste Johanna säger att hon kan hämta oss vid maxi o lämna ikväll med men sen kom vi på att vi inte hade någon bilbarnstol till den lilla, o utan bilbarnstol åker vi inte, så det blev inget kalas o jag är så ledsen för det, men Celvin hade säkert många som firade han iaf:), allt blev så fel idag men hade jag haft körkort hade allt varit så mkt lättare, nu får jag ta mig fan ta tag i det!!!

ikväll ska vi bara ta det lugnt jag o barnen, myspysa. sista dagen va det för Ella på dagis idag med så 5 veckor ledigt för hennes del, nu gäller det att jag får aktivera henne varje dag med=).

vi saknar far i huset jätte mkt, vill ha massa pussar o gosa med världens bästa!!!<3

hej !!

har precis färgat håret nu går vi iväg och hämtar ella, sen vankas det kalas för celvin som blir 3.
tjing.
en bild på mitt hår och min outfit.

RSS 2.0