så hett!




från angelica blicks blogg. http://nyheter24.se/modette/angelicablick/page/2/

transparent

jag köpte 2 ursnygga transparenta kjolar i sthlm men hitta de inte på webbshoppen men den svarta påminner om denna skönhet på bilden här nedan.


den andra är mönstrad i härliga färgglada färger, längtar tills jag kan börja använda dem:)


behövs inte mer!



en liten uppskattning som är så enkel för alla. kom hem med nyköpa tulpaner till den ni håller kär, det gjorde min nämligen idag:) jag älskar tulpaner! behövs inte mkt för att en tjej ska bli glad eller hur?

så himla kul att statistiken bara ökar!

men lämna gärna avtryck så jag får se vilka som vill följa mig i min vardag då kan ju jag följa er med:). förresten vi har ett till namnförslag på pojken som vi båda gillar, men det känns lite konstigt då en på jobbet heter så men vi båda gillar han o hans namn är mkt ovanligt o jag har gillat det sen när jag hörde det första gången, på min första arbetsdag för ca 3 år sen, o det vet han om:). vi får se vad denna lilla sork passar i helt enkelt.

nej du Josse nu får du sätta lite fart här, håller på o städar o plockar men jag fastnar framför datorn bara stup i kvarten, det ska va skinande rent här hemma idag o det är ju snart dags att gå upp o hämta barnen på dagis igen så SÄTT FART! hörs sen finisar!


FYRA snart FEM




Nytt till barnen!


Måndag 27 Februari





Hej! Har vart en sväng på maxi med mamma, och barnen. Det blev en mysig fika och så lämnade vi tillbaka en klänning och så köpte jag lite nya kläder till barnen.
Idag bär vi hel outfit från Zara. Och jag älskar min topp!

En heeeelt underbar helg!!

har jag haft. mamma o jag har haft det super mysigt i sthlm, vi har shoppat, shoppat o åter shoppat;) nerå så farligt var det inte, hitta inte mega mkt faktiskt men nöjd japp;), men vi gick iaf på stan i över 6 h precis som det ska va;), bara 2 pauser, en lunch o en fika. hotellet var sååå himla fint så där ska vi bo fler grr. frukostbuffen var fantastisk, fanns ALLT o då menar jag allt, olika sorters yougurt, juicer, bröd, nötter, frukter, flingor, ostar, kakor, bakverk mm mm. super nöjd.  igår kväll gick vi ut o käka tapas o efter det gick vi tillbaka till hotellet o gick upp en sväng på skybar men där va fullt med folk så vi gick ner till andra baren o tog en drink(ja en cola;)) o satt o glodde på folk som vi båda älskar, sen blev det 7eleven där vi köpte en varsin godispåse, dricka o skvallertidningar o drog upp till hotellsviten o låg o jäste o hade en film på i bakgrunden, helt perfekt. detta behövde jag verkligen, få va med min allra bästa vän, mamma.

idag nör jag kom hem så möttes jag av världens gladaste leenden som va överlyckliga att se en, mina fantastiska saknade ungar o sambo;), barnen fick presenter som de blev glada över:). vi har varit ute o lekt på gården o Ella har cyklat omkring i området. Leif är o storhandlar o jag ska snart lägga ungarna så vi kan mysa bara han o jag:), som jag saknat!! en bra film o lite mysigt o smaska på blir det ikväll. hoppas eran helg vart mysig den med!



Tänk att denna familj snart har 5 medlemmar:)





kvalitetstid med min stora tjej sen egen tid imorn:)

hej. kom nyligen hem från stan med Ella, vi har gått en sväng o strosat runt i affärer o bland annat köpt ett par varsina solglasögon till ella o kelly som Ella ville så gärna, sen har Ella fått ta hål i öronen!!! hon har tjajat så länge så idag fick det bli av, o oj så stolt hon är nu;), dö snygg vart hon! efter det gick hon o jag o fikade o prata massa tjejsnack:). när vi kom hem stod mannen o Kellsan o laga god fredagsmat, blir fredagsmys nu med massa gottigheter.

imorn bitti åker jag o mamma till sthlm o bor på hotell med bubbelbad o skybar med utsikt över hela sthlm, vi ska bara käka gott, fika, shoppa massor givetvis o bara ha egentid! det ska bli helt underbart!! var ju tänkt att jag o leif, mamma o mankan skulle åka men nu blev mankan dålig o så har vi vart lite sega med att ordna barnvakt o för Leif gjorde det inte så mkt att han får lite tid med bara barnen själv, de ska ha kul det också i helgen, antingen busfabriken eller kolmården med Nicke, Nelli o Levi så det känns bra:). nu ska jag sätta på barnen pyjamas innan middagen så ha en underbar fredag folket!!!

kan inte mms blogga!!!!!

det är därför jag inte bloggat nåt idag, jag har nämligen tappat min iphone rakt på asfalten imorse när jag va påväg till dagis. den har helt låst sig skittelefonen.

jag har idag träffat Ida o Elton på maxi på förmiddagen, vi käkade lunch o tog en kaffe o kolla runt i affärer o prata massa skit om allt o ingenting. i eftermiddag efter sällskapet med Ida så hämtade Emme o Wilma upp mig o vi drog till Johanna o myste med hennes nyfödde son o storebror Liam, kom nyligen hem o vi har haft det jätte mysigt, en toppen dag!!! nu börjar hockeyn snart så bänka sig framför tvn nu!!! ha en toppen kväll hörni! puss


Här har vi världens duktigaste tjej som va...

img_7239 (MMS)

Här har vi världens duktigaste tjej som vart hos doktorn o kollat öronen med massa olika apparater o gjort hörseltest. Hon hörde fortfarande sämre på sitt högra öra men ingen fara så vi ska komma på återbesök efter sommaren


bildregn på underbara varma dagar


Håller på att städa, just nu har jag städa...

img_1831 (MMS)

Håller på att städa, just nu har jag städat skafferiet, vad tomt det blev helt plötsligt;) men skönt nu hittar man det man söker hehe


jag älskar dig min först födda prinsessa!

så det gör ont. jag fattar inte hur mkt kärlek som får plats i sitt hjärta, till alla sina barn, exakt lika mkt, o den bara växer o växer. därför gör det så ont att man grälar så mkt, när trotsen kommer o går o de gör en tokig, heltokig. men trots det så älskar jag dig enormt mkt min först födda lilla prinsessa som snart är storasyster till 2 busfrön=)

Jag o Kelly äter sen lunch, Ella har somna...

img_2187 (MMS)

Jag o Kelly äter sen lunch, Ella har somnat efter vredesutbrott, hon har varit skit arg o jag har redan dragit upp henne på rummet 2 grr idag så får hon komma ner när hon blivit snäll men hon somna visst, trött=vredesutbrott hoppas hon vaknar o är på bättre humör, jag som tänkt vi skulle gå iväg o köpa semlor:)


Gosas ska det alltid göras dessa 2 emellan...

img_9044 (MMS)

Gosas ska det alltid göras dessa 2 emellan. Båda är lite halvkrassliga så de får va hemma idag, hoppas de är friska imorn så de kan leka av sig på dagis :)


Hej! Vi fikar lite hos mamma efter besök h...

img_0320 (MMS)

Hej! Vi fikar lite hos mamma efter besök hos barnmorskan! Nu ligger bebben långt ner o är fixerad:) kan hända när som nu!


Söndag redan

Veckorna går sååå fort o framförallt helgerna!! Snart är vår bebbe här:). Längtar!! Sitter uppe hos barnen o väntar på att de ska somna, eller ena, för Ella sover redan. Sen ska vi slå på en film , warrior. Kelly mår inget bra, varm som tusan o ögoninfektion:(. Hela tiden är det nåt asså. Imorn är det dags för besök hos barnmorskan igen, får se om han är lite lugnare denna gång;). O på onsdag ska vi med Ella till öron, näsa, hals o se om det blir rör eller inte. Efter filmen ikväll ska vi kika lite på hotell i Sthlm, vi åker nämligen dit antingen nu till helgen eller nästa, jag, Leif, mamma o Mankan:). Shoppa, äta gott, lyxa o bara mysa, tänkte passa på för sen lär det dröjja, att lämna bort 3 barn är väl inte lika lätt hihi. Hoppas ni haft en mysig helg!

Jag o kellsan ligger o myser framför Tvn, ...

img_1310 (MMS)

Jag o kellsan ligger o myser framför Tvn, hon har feber, undrar när vi alla ska få va friska:(. De andra i familjen är på hockey :).


Paranormal activity 3

Igår såg vi alltså denna riktiga läskiga filmen med Jeppe o Pillan o den va enligt mig iaf den bästa av alla 3, vad snackar du om Frida;)? Satt helspänd igenom hela filmen o det hände saker tycker jag hela tiden, den får 5/5 av mig asså:), en riktig rysare. Jag säger bara att tur inte Ella kom till oss inatt, jag hade dött, hon kan nämligen bara stå framför en eller komma in springande o oavsett vad hade jag blivit sketa rädd;). Vi var tvungna att se nåt roligt efter, fick bli kontoret som jag ändå missa sist:).

Usch vad tråkigt det är när det inte är mk...

img_1838 (MMS)

Usch vad tråkigt det är när det inte är mkt valmöjligheter på kläder man har när man är höggravid, längtar att få köpa en ny garderob med massa nya fräscha vårkläder o utan denna mage;). Snart blir det pizza o hockey o sedan melodifestivalen:), ska nog se paranormal activity 3 med Jeppe o Pillan med, fick ej igång det sist.


Hitta Kelly;)

img_8476 (MMS)

Hitta Kelly;)


Dessa barn o deras fantasier haha, men de ...

img_7924 (MMS)

Dessa barn o deras fantasier haha, men de leker väldigt bra ihop o alltid...mellan alla tjaffs;)


Ingen fara med mig

Jag hade bara jätte hög puls o det har jag verkligen känt utan att känna på pulsen o utan att anstränga mig det minsta, har bara legat på soffan typ. Läkaren misstänkte havandeskaps förgiftning men det var det inte, mitt blodtryck va bra, hjärtat slog lite snabbare men inget farligt. Han trodde att anledningen att jag mådde så konstigt va för att jag är höggravid plus att jag haft en rejäl förkylning nu i ett par veckor o att kroppen nu fått nog. Men dessa himla konstiga Symtom Hoppas jag snart går över för jag är helt matt o mår väldigt skumt, o hade det vart dags för förlossning nu hade jag inte klarat av att va så stark o ha den kraften Man ska ha då!! Så vi får hålla tummarna att detta är över då:). Skönt att det inte va nån fara iaf....

Sitter på vårdcentralen o väntar på min tur.

img_2215 (MMS)

Sitter på vårdcentralen o väntar på min tur.


Mår helskumt!!

Jag har mått såhär sen igår eftermiddag. Svag, skakis o ibland snurrar allt? Känns nästan som lågt blodsocker men det kan det knappast va då det inte blev bättre efter en påse godis igår o inte heller idag efter juice o så. O det är inte kristallerna i hjärnan heller för det vet jag hur det känns då jag brukar få det ibland. Jag ska snart ringa vårdcentralen när Kelly lugnat ner sig lite, hon är på ett strålande härligt humör;). Läskigt att känna sig svimmfärdig när man har båda barnen hemma:s

Zara flick

!

Jag DOG lite när jag såg den härliga gula klänningen, vill ha en i min stl med. ska ta en sväng till huvudstaden snart jajjemen

Vab för denna tjej som vaknar med feber:/,...

img_5167 (MMS)

Vab för denna tjej som vaknar med feber:/, suck det går bara runt.. Kelly får också va hemma då.


Uppe med tuppen!

Gick upp 7 för att snickaren skulle komma igen men ingen har dykt upp än, så irreterande!! Har sovit dåligt iaf..... Åh!

V 37 (36+3)

img_6885 (MMS)

V 37 (36+3)


Åker buss till dagis :)

img_4742 (MMS)

Åker buss till dagis :)


Alla mina hjärtan har nu kommit hem, hålle...

img_1303 (MMS)

Alla mina hjärtan har nu kommit hem, håller på att laga tacos, tänkte det passa till middag en sån här dag, sen ska barnen få en varsin liten present, inget märkvärdigt. Senare ikväll ska vi bänka oss i soffan o se SAIK spela o hoppas kungen är tillbaka:)


Så NU ska jag koppla av lite, kunde inte l...

img_9182 (MMS)

Så NU ska jag koppla av lite, kunde inte låta bli att städa överallt, bädda rent sängar o styrt men efter en långdusch så slängde jag mig precis i soffan med strepsils, lindrar lite för stunden iaf:/.


God morgon! Kelly ligger  nyvaken o myser ...

img_9260 (MMS)

God morgon! Kelly ligger  nyvaken o myser med shiva, Ella sover o jag väntar på snickarna som ska komma o titta på husets alla fönster för att senare någongång byta dem:). Sen blir det dagis o jag ska gå hem o kurera mig, halsen gör mkt ondare, kan knappt svälja!:(


Sjuk!!

Imorse när jag vakna så hade jag feber, genomförkyld, hosta o spränghuvudvärk o mådde riktigt Piss! Så idag har leif tagit hand om mig som en Prinsessa:), o gjort alla hemmasysslor, tagit ut barnen i fina vädret så jag fått vila mm. Värktabletterna har nu gått ur kroppen så jag har precis fyllt på med 2 alvedon. Mår jag som jag gjort idag måste Leif vabba för jag orkar inte ta hand om Mig själv plus 2 ungar. Hoppas Emme o co inte hann bli smittade igår:(. O tack för en super trevlig kväll igår hörni!!:) nu ska jag försöka sova god natt

Ikväll är vi bortbjudna till Emme, Jimmy o...

img_9688 (MMS)

Ikväll är vi bortbjudna till Emme, Jimmy o Wilma på middag o se melodifestivalen, ska bli trevligt! Önskar er en trevlig lördagkväll!


Ser ni kanonkulan eller haha!!

img_3326 (MMS)

Ser ni kanonkulan eller haha!!


Se upp i backen!

img_0502 (MMS)

Se upp i backen!


På utflykt till sörsjön o åker pulka/snowr...

img_9125 (MMS)

På utflykt till sörsjön o åker pulka/snowracer o har med oss varm oboy, bullar o mackor:) myyyys!


Fredagens bula;). Topp o shorts forever21

img_5034 (MMS)

Fredagens bula;). Topp o shorts forever21


Tjeniz! Här är vi bara hemma o myser, mamm...

img_1072 (MMS)

Tjeniz! Här är vi bara hemma o myser, mamma kom med färskt fika från Lindahls o tog med sig lunch också så vi är bortskämda idag;). Jag har precis färgat hennes hår! Ikväll har vi bjudit hem mamma o Co, Jeppe o Pillan med men han hade visst borta match så det blir bara vi, det blir hamburgare med hemmagjord dressig mm, lite annat gott blir det med:)


Vinteroverall stl 56

Har letat runt överallt känns det som efter en varm overall till lillen men hittar bara tunna i fleecetyg, om ni vet nån butik som har så hojta gärna tack:)

Kelly har tagit mina UGG's, men de är ju s...

img_3178 (MMS)

Kelly har tagit mina UGG's, men de är ju så gosiga så jag förstår att hon gillar de;)


Torsdag

Hallå! Hoppas allt är bra med er! Här är lite segt o jag har huvudvärk pga dålig sömn inatt då Kelly haft hög feber o har feberyrat o gråtit massa snörpa! Men tack o lov va hon feberfri imorse o pigg så båda barnen är på dagis tom 16.30:), så jag tänkte vila en stund så förhoppningsvis denna huvudvärk försvinner. Ska slänga in ett par tvättar o bädda sängarna iaf, dammsuga behövs så en liten städning får det bli. Jag måste åka till maxi med för jag vill se om min väst har kommit in så hoppas på att mamma kanske vill göra mig sällskap efter jobbet;). Jag måste bara berätta en sak, varje dag o jag överdriver inte, så säger Ella eller lättare sagt tjatar om att Leif o jag ska gifta oss o hon verkar verkligen ha tänkt hur bröllopet ska se ut o att Ella o Kelly ska ha likadana Prinsess klänningar o så ska vi när vi står framme vid altaret be Ella komma fram O ge ringarna o alla ska titta hehe, lilla gumman hon undrar varför det ska ta sån tid att få oss att gifta oss?! Ja Ella det kostar ju lite, men jag vill inte vänta sådär jätte länge jag heller kanske om 2 sommrar vem vet;)?

Beställd o är nu Påväg hem till oss:), mad...

img_9937 (MMS)

Beställd o är nu Påväg hem till oss:), madrassen, korgen samt förlängnings kedja medföljer för 1299:- :) nu ska vi kika på något fint påslakanset med som passar i vårt sovrum


Barnmorskan

Har vart hos barnmorskan på förmiddagen som gick bra, förutom att det va helt omöjligt för henne att mäta hjärtslagen för han böka o flytta sig HELA tiden, vi tog tom en paus för att kolla hjärnvärde men han böka fortfarande hehe, jag sa till barnmorskan att såhär håller han på i stort sett hela dagarna o kvällarna, sover aldrig;) jaja det blir nog Grannt med busungen! Efter besöket där va jag förbi o handla lite grann på maxi, kunde inte låta bli att kika lite på barn kläder o jag dööööör så fint det finns just nu till mina tjejer o till Lill pojken, ska ta en riktig shoppingrunda snart när lönen kommer:) till både mig o barnen;) NU har jag äntligen kommit hem o ska äta min lunch jag längtat efter, maten från igår nämligen fetaost fyllda biffar, pressad potatis med champinjonsås o en smarrig sallad med fetaost o avocado bland annat i jammi!!!!!:) sen slänga mig på sofflocket o kanske glo en film, lite lugn o ro ska bli skönt, barnen är på dagis till 16.30 o de hämtar Leif:) tjing sålänge

Inget bestämt TYVÄRR

Det va en person som frågade vad vår son skulle heta, tyvärr så har vi inte bestämt nåt än men jag älskar namnet jag har det finns inget annat för mig så jag tycker det är min tur att bestämma för först o främst är det ju jag som gått i nästan 1 år gravid o sen med Ella var vi båda som bestämde o Kelly bestämde Leif så det är väl jag som får bestämma? Det tycker väl ni med;)?

Såhär smilar hon upp sig för jag ska ta ko...

img_9376 (MMS)

Såhär smilar hon upp sig för jag ska ta kort o sen säger hon "mera mamma mera" haha lilla linslus:)


Min docka!

img_2862 (MMS)

Min docka!


Hej

img_7764 (MMS)

Hej


Vi har fått ny badrumsdörr idag:)

img_8681 (MMS)

Vi har fått ny badrumsdörr idag:)


Filmtips!

Ikväll hyrde (vi!) en film som hette "frends With benefits" en romantisk komedi, jätte bra. En 3/5 får den av mig. O här om dagen köpte vi en skräckfilm, o jag ÄLSKAR verkligen rysare, o de ska va SJUKT läskiga, jag har väldigt stort krav på det o det är sällan det kommer ut någon riktigt bra rysare men den här " insidious" föll mig ganska bra i smaken, spåra ur lite grann i slutet bara, en film som gjorts utav skaparen till " saw" filmerna o "paranormal activity" så där har ni bra film tips!

Snart min:) jiho! Så snygg! Tjejen i butik...

img_5559 (MMS)

Snart min:) jiho! Så snygg! Tjejen i butiken som är en helt underbar säljare frågade om hon skulle lägga undan en åt mig när de kom in igen för de går åt direkt! Skulle komma in denna vecka:)


Hängig Lill gumma idag. Somna om på soffan...

img_3028 (MMS)

Hängig Lill gumma idag. Somna om på soffan när vi steg upp kring 9 o nu somna hon sittandes i soffan igen. Hon har kräkts 2 grr också o det kan väl omöjligt va maginfluensa igen???! Vi får se om måltiderna får stanna i denna lilla kropp idag.


Grattis!!!!!

Till våra underbara vänner Johanna o Fredrik som fick sin andra son idag!!!<3 längtar att få snusa....:)

Ella o jag har vart på bio o sett Alvin o ...

img_0354 (MMS)

Ella o jag har vart på bio o sett Alvin o gänget 3, mysigt bara hon o jag. Leif o Kelly är på hockey. Nu blir det McDonalds det hör ju till:).


Söndag!

Filmen som vi ser nu heter "Sammys äventyr" för den som va intresserad;). Vad händer mer idag då? Ska väl försöka åka till returpunkten med massa skit iaf, sen funderar jag på om jag o Ella skulle gå på bio o Leif tar med sig Kelly på hästen matchen, vi får se vad det blir. Det är iaf för kallt för att åka pulka eller va ute idag. Så hoppas vi snart att jag får ett Mms på en nyfödd idag;)

Hela familjen sitter o ser barnens nya fil...

img_9529 (MMS)

Hela familjen sitter o ser barnens nya film vi köpte igår, " sammys vänner"


En rätt dålig bild jag tog förut innan vi ...

img_8150 (MMS)

En rätt dålig bild jag tog förut innan vi åkte till pappa. Klänning från forever21


Lördag 4/2

Hej!! Efter Leif hämtat Ella hemma hos mormor där hon sovit inatt o de fixat lite lunch att ha med sig till badhuset där de precis åkt till tillsammans med Nicke o Nelli nu. Jag o Kelly blir hemma, hon har fått sån hemsk hosta:(. I eftermiddag drar vi till lindö där det blir Hockeykväll hos morfar:). Igår kväll köpte vi med oss lite snacks o hyrde en komedi o åkte till mamma o hade myskväll:), då skulle Ella absolut inte följa med hem sen;). Hoppas ni får en trevlig lördag!!!

Lite nyinköpt till sovrums fönstret, vart ...

img_3924 (MMS)

Lite nyinköpt till sovrums fönstret, vart fint tycker jag!!:)


Nyinköpta rosa romantiska kuddar:)

img_1448 (MMS)

Nyinköpta rosa romantiska kuddar:)


Nu drar jag o käkar lunch med mamma på max...

img_7179 (MMS)

Nu drar jag o käkar lunch med mamma på maxi o snackar lite skit;)


Detta har jag lätt förtjänat:), efter att ...

img_7922 (MMS)

Detta har jag lätt förtjänat:), efter att ha gått till doktorn med ellas öron som nu ska skickas vidare till öron, näsa hals( hoppas att hon inte behöver rör) o sen gått upp för den jävliga backen med världens tjurigaste unge(Kelly) som varken skulle sitta i vagn eller gå, hon va as förbannad o kasta sig bakåt o kasta stövlar o napp åt skogen o Ella grät för hon tyckte det va jätte jobbigt men jag va TILLSLUT framme vid dagis o de fick stanna lite längre idag, tack o lov!! Behöver vila!! Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet o sen ta bussen o träffa mamma:)


RSS 2.0