utelek o nyfärgat hår

efter dagis blev det lite utelek med moster Fanny. sen gick vi in o värmde oss med en varm kopp choklad.


besviken på hårfärgen, asså att aldrig nåt ska "bita" på mitt hår. ville ju ha det kanon rött men bara lite skimmer som alltid. så är det. nu sover mina sessor o L jobbar till 22 stollen! snart är det deperata hemmafruar:) är det inte alls det kom jag på, va tusan ska jag göra då?

imorn ska jag träffa Emma o Ida igen på mitt andra hem, Maxi;)




Ny tröja Ny hårfärg

unna mig en dyr tröja igår när jag va med Leif o barnen på maxi, Leif med, o så köpte vi en hockeyhjälm till Ella o så käkade vi middagen där=), o så ska jag prova att färga mitt hår i denna färg, vad tror ni om det?


En osminkad Josse;)


pepparkaks bak o familjemys

ida har Leif jobbat hela dag o kväll, han kom hem vid halv 9 typ, tusan vad vi saknar honom här hemma när han är iväg så mkt, men pengar blir det ju ifs;)! idag har syster yster vart här o bakat pepparkakor med oss, supermysigt, men Ella har vart rätt rastlös idag, mer än bakat har vi inte gjort, storm ute o då är det inget kul o va ut men imorn ska vi nog försöka ta oss ut lite o åka pulka eller kanske öppna förskolan, vi får se=)

Leif kom hem med pizza o läsk så vi har svullat till "ensam mamma söker" o "beck". nu sover båda våra prinsessor o vi ska snart göra desamma, hoppas ni haft en mysig söndag o 1:a advent!


OLLE

hoppas Olle vinner Idol!! missade fredagens första låt han gjorde så såg det nu i repris, herregud fick gåshud från topp till tå, jävlar så bra han är!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FRXP-LvpItQ?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FRXP-LvpItQ?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

1a advent

god morgon! vi myser med det första ljuset tänt i adventsljusstaken


fredags outfit

mina nya fina höga byxor o min nya blus, jag älskar denna blus, kommer användas flitigt=)


shopping, spyor o utvecklingssamtal!

hej. inatt har Ella spytt 3 grr, då på samma gång så jag hoppas att det bara är nåt hon ätit o ingen maginfluensa. men lilla älskling hon stod o skakade när jag tvättade henne o hjälpte mig o hämta papper fast hon mådde dåligt, min dktiga tjej. men hon verkar må bra sen vi vaknat iaf, så vi hoppas få en bra fredag o helg! för imorn är vi bort bjudna till mamma o den maten o efterrätten vill jag inte missa;)

vi hade utvecklingssamtal för Ella igår o det gick bra, Ella är en kaxig liten tjej som vet vad hon vill, har världens livligaste fantasi, älskar pyssel, kan alla färger mm. hon har sitt gäng som består av henne o 2 tjejer till o 2 grabbar, de håller ihop jämt, Ella bestämmer att de t.ex ska åka o shoppa på maxi o Nellie ska köpa det o Tyra det haha, precis som jag va;). hon är också väldigt efterfrågad av många barn, både av de äldre o de små.


va med mamma på en shoppingrunda igår o jag hittade lite grann till både mig o Kelly:


mina badflickor

ikväll badar mina finisar tillsammans, Ella tycker det är såå mysigt=)


julpyntat

har julpyntat lite idag, Ella kommer bli överlycklig när hon kommer hem o ser hennes lilla julgran o tomten i hennes fönster. ska iväg o shoppa lite nya julgrejer imorn med mamma, vill ha en stor lång ljusstake i vardagsrummet. nu är mamma här o fikar o snart kommer fanny o Ella med.


vi ska gifta oss

vi pratar om vårat bröllop ofta, vi vet exakt hur vi vill ha det. stort o vackert! det pirrar i hela kroppen o jag blir alldeles nervös när vi pratar om det, herrregud tror jag kommer, när det väl är nära, så kommer jag inte kunna äta eller koppla av bara va sååå nervig! vi satt o skrev ner alla vi vill ska komma(omkring 100) 3 rätters, klädsel konstader o ja typ ALLT!!  vill det ska ske nu!  men ska lägga undan en hel del pengar först! längtar tills den dagen Leif står på sin bara knän med en ask i handen med en fin ring o säger"älskling vill du gifta dig med mig?"



23 nov

hej. ny vecka, nya tag. vilken väder det är då, svårt o ta sig till o från dagis må jag säga, det får gärna va lite vitt på backen men ingen storm o snökaos tack! idag har jag o Kelly tillbringat dagen med Emma, wilma o Ida på maxi, mkt trevligt vi käka lunch/fika i flera timmar o sen gick vi runt o strosa i butiker, vi har väldigt mysigt på våra dateer;).

i helgen har det varit lugnt, vad har vi gjort? umgåtts med min familj, vi 4 va på maxi o köpte present till Tidra o skridskor till Ella o sen käkade lunch o myste, sen åkte vi till pappa o tillbringade hela lördags eftermiddagen/kvällen där, mat, grabbarna basta o Ella ville självklart oxå va med morfar o pappa så en stund fick hon prova det, mkt mysigt. i söndags va Ella på Tindras bowlingkalas, vi va med där men bara titta på=), det va mat för barnen, golf, bowling o disco, Ella va yngst alla andra va 5-6 år, men Ella såg upp till alla mest Tindra som hon hela tiden skulle hålla i handen.

imorn har jag inget planerat mer än att lämna o hämta Ella på dagis, så imorn ska det kanske julpyntas vi får se, ska hinna med ett träningspass med!


TITTA, hitta en gammal bild på en liten skåptjuv;)



torsdag

hello, vilka roliga rubriker jämt va?:P. nu händer det grejer ser ni.. nu tar jag tag i det viktigaste for real annars blir det aldrig av....så det så!!

ska passa på att gå ner i förrådet nu när Leif är hemma o se vad vi har för julgrejer för nästa helg är det ju första advent.

lite senare ska jag, Ellis o Kellsan åka till Johanna o Celvin en sväng o leka av oss lite=). hörs senare!


trevligt besök

har jag haft idag, Ida, Emma o hennes Wilma har vart här hela dagen, vi har ätit lunch, druckit kaffe o haft trevligt! mkt trevligt.

våran dag:


3 småbarn hemma;)

hej. Leif är så sjuk förstår ni;), ah karlar när de är sjuka hehe, behöver jag förklara? alla karlar är väl lika dana? går icke va hemma o höra gnäll så jag träffa Emelie på maxi o vi har fikat, myst o småshoppat. hittade ett par snygga skinnbyxor på sisters för ynka 149:- kostat 500:- som hittat eller hur:), det gillar vi!

imorn kommer Ida o Emma o lilla Wilma hit o vi ska laga lunch tillsammans o umgås, super mysigt! nu ska jag snart lägga Ella o sen ska jag mysa ner mig i soffan o se braiga program som halv 8 hos mig o sen desperate housewives=) ha en fortsatt bra tisdag!

puss!

måndag

hej. idag vaknade vi som vanligt sent, mamma knacka på dörrn vid 9.30 så då gick vi upp o åt frukost vi 3 o mormor=), mysigt o få oväntat besök!!! sen tog mamma med sig Ella hem o jag o Kelly gjorde oss i ordning o gick ut med shiva sen ner till centrum o tog bussen till Krokek där vi har vart hela dagen o umgåts med Jojo, lille Liam o Emme, ´haft super mysigt. Leif kom o hämta oss efter Ella o han vart o kollat på ett hus men det låg så långt ifrån norrköping så det blir nog inget med det.

imorn har jag satt väckaren på 7.15 så jag kan göra ordning mig o fixa lite innan barnen vaknar o Ella ska till dagis o leka av sig lite, då ska jag till Maxi o träffa Emelie, snart åker hon iväg till sälen o jobbar o man vet aldrig hur länge hon blir borta:/

ska försöka få unga damen Kelly att sova nu så jag kan krypa ner hos min käresta som sover som en stock i sovrumet.

sleep well cykelställ:D


soft lördag

hej. i förmiddags va jag på ett step up dans pass på gymet, svettigt! sen har vi vart o handlat lite gott till kvällen, ikväll blir det en riktig myskväll bara vi familjen=).

igår va vi o käka på restaurang, så himla mysigt, sen drog Leif o Ella på hockey o jag o Kellsan drog till mamma o såg idol o drack lite vin. 

nu så väntar vi på maten.... hoppas ni får en mysig lördag, det ska vi ha!

en gammal bild på en mysig kväll=)


fredag igen!!

god morgon! här har vi precis ätit frukost, Kelly ligger fortfarande o sleepar men Ella är uppe o ser på barnprogram. vad ska man hitta på idag, har inte vart iväg på maxi eller någonstans utanför Åby på 2 veckor, shhiiit. men kanske blir en sväng till maxi idag med mamma:), måste köpa vinterskor till Ella som är allväders stövlar, eller goretex eller nåt liknande, Uggsen kan hon fortfarande ha men dem låter jag henne inte ha på dagis;)

har vart dyngförkyld i evigheter o när de verkar bättre på kvällen så vaknar jag av att näsan är igentäpt, men jag bara måste till gymet nu för tränat har jag inte gjort på länge nu, inte OK! så imorn o söndag när ändå Leif är hemma så måste jag dit. det med basta;)

fredagsmyyyyyyyyyys blir det ikväll, Idol o massa mys med la familia=)

ha en toppen fredag!


tänker på dig/er

o saknar er ju:/


ont i käften!!

idag har jag vart på långpromenad med shivis, fikat med Sandra, skönt o va ensamma lite medans våra barn va på dagis, hämtat skrutt på dagis o nu försöker jag röjja litehär hemma men jag har sååååå jävulskt ont i mun o huvud, har haft det i 2 dar nu, sandra sa att det nog va visdoms tänder? säg inte... eller så har jag börjat grissla tänder igen på nätterna som jag gjorde förr men vill inte skaffa bettskena igen!!

kameran är troligsvis paj, så den ska lämnas in med...

vad har ni haft för er idag?


köttfärsgryta

testar nån smarrig köttfärsgryta. mixar lite själv, morötter, purjolök, vitlök, köttfärs, kardemumma, vatten, curry, vi hade ingen kokosmjölk hemma så vi får se hur det smakar....till det serveras det ris o vitlöksbröd=)


bvc,Krokek o partyplanering=)

hej, idag har jag vart o vaccinerat lillan, inget kul med sprutor:/, febrig har hon blivit nu ikväll men en alvedon i rumpan o allt blir bra=). va förbi på öppna förskolan en sväng med innan jag åkte till Krokek till Johanna o hennes Liam, har vart jätte mysigt, fika, pannkaks lagning o VIN o pratat om allt mellan himmel o jord=), synd bara att jag missa Emme som va tvungen att dra o jobba:/, hade sett fram emot att umgås alla 3 men det går fler tåg...


vi pratade om en vin-laga mat, äta mat, (bubbla), snacka masssssor o gå ut kväll snart...väldigt snart för jag är dööö sugen! jag, jojo, marre, maja o emme?!? vad sägs? jag kan när som...i helgen kanske=D??????

pensionärsjävlar

min humor=). ikväll kl 22 på kanal 5

älskade söndag!

konstigt nog börjar jag tycka om söndagar, då är hela familjen samlad o vi gör massa mysigt ihop, o styr här hemma. jag håller på i tvättstugan, tagit fram vinterkläder från förrådet o Leif gör egna revbensspjäll, de luktar godare än ljuvligt här hemma=).

vi hade gäster igår kväll, familjen Christenssen va här, vi bjöd på plankstek o chokladpudding o vispgrädde tll efterrätt. vi hade super trevligt! gör vi om snart hoppas jag.

ikväll är det "ensam mamma söker" nice!!


fredagsmys

med mina tjejer. ätit tacos, mumsat godis o sett alla möjliga barnprogram o sett Idol, nu sover Ellis, Kelly sprattlar i babygymmet, Leif är på firma fest, får se om man kommer hem inatt då eller? man vet aldrig vart han hamnar när han är ute på gallej haha;). men han måste må hyffsat imorn för imorn är det middag med goda vänner=). ha en härlig o mysig fredag!


middagen igår..

jag as hungrig kollar igenom kyl o frys som är fullproppad med mat men kan ändå inte komma på nåt o äta, då kommer Leif o säger att han kan komma på nåt att laga. jag säger" nåt snabbt tack", L"ge mig en kvart". o voila! han bara blandar ihop massa. en ny måltid han aldrig gjort, såååååå smasigt det va. önska att jag va hälften så duktig som han=)

Laxfile', morötter, creme fraiche, citron, vitlök, färsk timjan, pasta bland annat..


back on track..

nästan. eller på rätt spår, idag har jag t.om fått på mig lite makeup, har inte orkat ta på mig det innan...o så har vi vart hos mamma o sett matchen, Skellefteå vann igen!!! underbart! hur många vinster på raken är det nu??

vi ikväll:


mkt som hänt på över 4 år...

älskar min underbara familj!





hemma o rastlös...

att va hemma o roa hela familjen är inget vidare... Ella vill inte va hemma, hon vill göra precis allt utom att va hemma, t.om åka med mormor o handla säger hon, jag förstår henne att det inte alls är kul här hemma, men det går ändå, hon leker mkt på sitt rum, busar med mig o kelly i mellanåt eller ser på film. Ella mår ganska bra men hon får va hemma från dagis denna vecka iaf så hon kan bli super duper friskus. imorn ska jag gå med barnen till åby centrum för att ta "syskonfotografering" på öppna förskolan, men mår vi as kasst imorn blir det inget för då blir det inga bra bilder heller!

va länge sen jag vart hemma såhär länge på raken utan att göra nåt, som shoppa, strosa eller fika, hehe men inga pengar brända, så lite fördelar hittar vi;).

hörni jag har förresten premiär druckit glögg, åh det börjar närma sig till jul, det känns verkligen att den är nära då man tar ett glas glögg o äter klementiner, längtar väldigt mkt! framförallt för då ska vi åka upp till Norrland o fira jul,o få träffa min brors dotter för första gången, älskade lilla Elsa.

kollar just nu massagamla kort, o här hitta jag 2 st kort som precis passa till detta inlägg, vi dricker glögg, Li la upp ett pepparkaks hjärta ovanpå glasen(hon villebara visa sin kärlek till mig);) pratade med henne idag, Li, fy för faaaaaaaan vad jag saknar dig! men hon kommer snart o hälsar på=D, finns ingen som du<3


sjukstuga...

jag är sååååå dålig. brukar aldrig va sjuk, så när jag väl är det så slår det till ordentligt. ont i bihålorna, genomförkyld, tung i huvudet o vet inte allt.. barnen är med snoriga o hostiga, Kelly har en tung tung hosta, stackars liten. så idag händer inte mkt, håller på o sorterar all ren tvätt, hade båda tvättstugorna igår, 4 maskiner gick på högvarv från 2-20, blev några stycken... men skönt o få bort all tvätt, fattar inte hur det kan bli så mkt på bara drygt en vecka....

ska nog (om jg orkar) göra ordning i alla garderober med, sortera bort sommarkläder o annat skit vi inte använder..


RSS 2.0