Tisdag

Efter att ha gått upp för den Låååånga backen med barnen till dagis gick jag ut på en långpromenad med shiva, sen blev det storstädning. Jag har dammat, dammsugit o skurat hela hemmet o det är så skönt när det blir gjort o det skiner:) efter jag hämtat skruttisarna så kom Emme o Wilma o fika o busade ett tag!:) kul. Snart ska ungarna i säng o vi ska bänka oss i soffan för att se SAIK krossa mitt absoluta hatlag färjestad;). Ha en trevlig kväll!!

Ute på en härlig promenad i solen:), Ella ...

img_0791 (MMS)

Ute på en härlig promenad i solen:), Ella vart lite lat o lånar lillebrors sittplats;)


Kelly o jag har precis gått upp, E sover f...

img_5470 (MMS)

Kelly o jag har precis gått upp, E sover fortfarande. Haha ett barnprogram i min smak. En rumpa o en bajskorv berättar vad de gjort idag tex, bajsat, pruttat o hur man kan prutta olika pruttar kul va??;)


V 35. Helt sjukt att min mage ska växa någ...

img_9128 (MMS)

V 35. Helt sjukt att min mage ska växa några veckor till;), känns som jag ska spricka, det är så trångt där inne:)


Kul o få hem en såhär  glad unge som inte ...

img_8771 (MMS)

Kul o få hem en såhär  glad unge som inte vill komma hem. Gör ont i mamma hjärtat när hon säger att hon inte vill ha oss som föräldrar eller ha lillasyster eller lillebror i magen, att jag alltid är dum mot henne:(, usch asså!! Men hon ändrar sig nog snart... Förhoppningsvis.. Behöver jag säga att det gick väldigt bra att sova över?;)


Saknad!

Vi saknar SAIKs bästa spelare, lagkaptenen, min bror;), du behövs:) hoppas du snart blir bra igen!!

Efter jag o Kelly rensat bort leksaker i L...

img_9728 (MMS)

Efter jag o Kelly rensat bort leksaker i Lekrummet  ( hon har mest sagt neee mamma o tagit tillbaka leksakerna" så somna hon sött i min famn, snart börjar hockeyn på tv så ska bänka mig i soffan!! Fanny kommer snart också. Vi får se om det hinns med nån promenix vill ju inte gå i mörkret... O Ella saknar vi redan!! Kelly har gått omkring o sagt " är Ella? Ella ommer snart, Ella vill godis":) hehe


:) snart 1 barn fattigare bara för en dag.

img_1463 (MMS)

:) snart 1 barn fattigare bara för en dag.


Lördag

Tja! Leif åkte till Gbg igår o hälsa på sin bror tillsammans med Jonsson där de ska va till imorn. Så vi är ensamma denna helg, igår va vi ute o lekte en stund i snön sen kom mamma o umgicks med oss, vi gräddade våfflor till lunch o såg film sen åkte vi en stund till maxi, kom hem med en ny mascara. Blev o käka middag där innan vi drog hem. Vi skulle egentligen haft myskväll med Johanna o celvin men kände att barnen va så trötta o på ganska dåligt humör så det fick bli inställt. Blev en lugn kväll o barnen la sig tidigt, jag låg länge i ett varmt bad o njöt av lugnet:). Idag ska Ella sova över hos sin kompis Tindra o va borta hela dagen, detta har hon tjatat om hela veckan o det första hon sa när hon vakna va jag går o packar nu för jag ska sova hos Tindra idag!!!! Hon börjar bli stor nu. Min lilla syster ska sova här idag då mamma o Mankan ska iväg. Blir väl en myskväll för henne, mig o Kelly:) tjing tjong

Åh så snygg, den i rött vill jag nog ha. J...

img_0817 (MMS)

Åh så snygg, den i rött vill jag nog ha. Jofama by kenza


God morgon!!!

img_0156 (MMS)

God morgon!!!


Sitter o myser med en kopp te o proppar i ...

img_8534 (MMS)

Sitter o myser med en kopp te o proppar i mig massa vitaminer. Hoppas denna förkylning snart är borta. Leif kom nyligen hem från ishallen, barnen somna snällt efter vi käkat lite tacos. Mamma o jag hämta de innan mellis idag o åkte till maxi o fika o så:). Känner mig duktig efter ha röjt massor bland massa gamla kartonger, lagt grejer i olika säckar, kläder att skänka till välbehövande, plast, textil mm. Nu ska jag fortsätta dricka mitt te innan det kallnat god natt!


Hej! Sitter i bilen med barnen medan Leif ...

img_9498 (MMS)

Hej! Sitter i bilen med barnen medan Leif sprungit in o köpt fika bröd för vi bjöd in oss själva till Ante o Co då Johanna o Co va för slöa idag för besök men de kommer till oss imorn ist;). Vi har iaf idag vart o köpt lite smått o gott till hemmet o strosat runt lite, sen blev det en lunch på sibylla:). Fart o fläkt ska det va jämt om ni frågar mig;).


Shoppat till vår lilla kille idag. De ena ...

img_5760 (MMS)

Shoppat till vår lilla kille idag. De ena strumporna  är så söta, det står "born 2012" på:)


Badhuset, shopping o födelsedags firande

God morgon!! Vi har nyligen gått upp här förutom Lill tuttan som fortfarande sover, Leif är o spelar badminton sen när han kommer hem tar han med sig Ella o åker till badhuset med Ante, tindra, macke o Isabelle, Ella är överlycklig här;). Jag o Kelly åker in till stan med syster o shoppar lite, måste hitta en födelsedags present till mamma bland annat då vi ska fira henne ikväll, det blir middag o efterätt hos de o det blir fullt hus:), hoppas på en trevlig lördag! Nu ska jag hoppa in i duschen o göra ordning lite frukost. Ha en toppen lördag ni där ute!

Du är den finaste människa jag vet, jag äl...

img_0515 (MMS)

Du är den finaste människa jag vet, jag älskar dig så mkt att jag nästan spricker!! Vi har det så himla bra, 2 snart 3 underbara ungar o ett långt lyckligt liv att leva, så glad för allt jag har<3


Torsdag 19/1

Hej! Fatta att det bara är 1 1/2 månad kvar tills du lille är beräknad?!:o jag fattar nada. Det går mkt fortare desto fler barn man har, tänk då när vi väntar vårt 6e;) skämt åsido, eller vem vet, man ska aldrig säga aldrig. Ikväll har jag tagit mig lite egen tid o träffat min kära vän Emelie på maxi, en mysig fika blev det med massa skojigt prat. Sen strosa vi runt lite i affärer. Skönt o välbehövligt:). Imorn är det fredag!! Jiho! O Kelly är på bättringsvägen:). Nu orkar jag inte skriva mer så hej på er!!!

Hockey o taco kväll:)

Hello. Har vart hos mamma hela dagen då hon va ledig o det va hennes födelsedag idag! Vi bakade (eller mamma o Ella) en god maräng tårta typ med vinbär mums. Sen tjata vi med oss mamma o Mankan på tacos o hockey hemma hos oss, o så blev det, jätte mysigt. Saik vann som vanligt;). Men stackars Kelly har blivit sämre, hostar som en tok o ögonen rinner o hon säger ajajaj, hon har ont i halsen i hög feber, jag trodde jag skulle få jobba torsdag fredag men så blir det inte. Jag har vart vaken mkt inatt då hon vart arg o övertrött o gråtit hela tiden. Hoppas på mer sömn inatt. La hennes huvud högt med kudde o täcke under huvudet så blir det lite lättare att andas o man hostar inte lika mkt. Nu blir det snart sängen. God natt på er!

Använder min fina kofta från forever21, ha...

img_9761 (MMS)

Använder min fina kofta från forever21, hade nästan glömt bort den.


Kelly tycker det är jätte kul att bli skju...

img_9805 (MMS)

Kelly tycker det är jätte kul att bli skjussad i dockvagnen. Medan barnen roar sig med det ska jag ta o bädda där uppe o slänga i en tvätt;)


Tisdag

Hej har nyligen sett en film med Leif, tresless eller nåt hette den, rätt bra. Spännande. Kelly vägra somna när Leif la barnen i skrek på mamma tills hon fick komma ner men här somnade hon precis:/, hon styrde med allt o babbla som skjutton, men hon är inte riktigt fräsch så så kan det bli. Nu ska jag försöka lägga henne i sängen o mig själv med o denna jävla halsbränna, gud va jobbigt o vidrigt det är, hoppas det är som det sägs att ha mamman halsbränna så har bebben mkt hår;). Ne slutbabblat för mig, förresten vi köpte en syskonvagn igår, en grön med svart liggdel. Nu ska vi köpa nån snygg åkpåse o skötväska med. Vi har en hel del annat att införskaffa med men man får ta ett par saker i taget, blir ju lite pengar;). God natt!!!! Puss!

Tänk att min lilla "bebis" ska bli storasy...

img_4475 (MMS)

Tänk att min lilla "bebis" ska bli storasyster, hon är ju verkligen våran bebis fortfarande, ska pilla i andras munnar så fort hon är lite trött som hon gjort sen hon kom till världen. Nu är det nån annan som ska ligga på mammas bröst o pilla o mysa:)


Vabb för Kelly. Har inte sovit många timma...

img_2790 (MMS)

Vabb för Kelly. Har inte sovit många timmar inatt. Febrig, hostig o förkyld. Har iaf vart iväg hos barnmorskan o allt va bra förutom att jag bara har 2 1/2 kg kvar till slutvikten med mina döttrar;)..kul! Nu ska jag sätta igång med storstädning, damma, tvätta dammsuga mm. Först lite lunch:)


Nybakta semlor hos mamma:) mums!!

img_9660 (MMS)

Nybakta semlor hos mamma:) mums!!


Haj haj! Vad helgerna går fort, söndag red...

img_8833 (MMS)

Haj haj! Vad helgerna går fort, söndag redan. Nu drar vi iaf iväg o kikar lite i affärer, ska köpa lite nya växter. Sen ska vi dra till mamma o jag ska färga hennes hår o i eftermiddag blir det en tripp till Finspång där vi ska se min lillebror spela hockey:) en rätt mysig söndag blir det nog:)


:) Ella har inte kräkts nåt mer o är gansk...

img_3194 (MMS)

:) Ella har inte kräkts nåt mer o är ganska pigg


Ute i friska luften en stund:)

img_5022 (MMS)

Ute i friska luften en stund:)


Lördag den 14e jan o den satans kräksjukan

Vi vaknade imorse av att Ella kräktes, hon fick en hink o kräktes flera grr efter det:(, så denna lördag vi hade massa planer gick åt skogen. Ella o Leif skulle åka skridskor o åka till badhuset med Ante o tindra o jag o Kelly skulle på julgransplundring med mormor, efter det skulle vi till pappa o se hockey där även Elsa o Lotta skulle va, sen skulle vi åka till Ante med familj o äta middag o mysa:(, så tråkigt att det blev såhär o så jäkla typiskt o vi tycker så synd om Ella som vart så ledsen så tårarna runnit som floder nedför kinderna.... Men vi har lovat henne att nästa helg ska vi göra det här ist. Det är super fint väder med så Kelly skulle inte få lida så hennes mormor tog med henne på julgransplundringen där de dansar runt granen med massa andra barn o föräldrar o tomtar, sjunger o får godispåsar mm, men vi sa till Ella att de bara skulle på promenad så inte hon blev ledsen. Ella o jag ser på film o har myst ner oss i soffan under en filt o hon käkar isglass som är toppen när man är kräksjuk, Leif ska gå iväg o köpa coca cola till henne som också är bra. Hoppas ni har en mysig lördag iaf!!

Fredag den 13e

O den började inte bra så har vart lite orolig på hur den ska sluta, o kvällen är ju inte slut än. Imorse glömde jag mina hörlurar hemma så har fått jobba utan musik HELA dagen:/, illa vill jag lova. Brandlarmet gick på jobbet redan 20 över 8 o brandkåren kom o vi fick stå ute i kylan o så var det ingen brand (som tur är) Sen har det varit KAOS när jag gick till banan de sista timmarna o då är kaos förnamnet... Men sen har dagen bara blivit bättre iaf:) hur har eran fredag den 13e varit?

Nyss hemkomna från maxi där vi käkade kväl...

img_4713 (MMS)

Nyss hemkomna från maxi där vi käkade kvällens middag, brukar bli så på fredagar då vi känner att det blir stressigt att komma hem o laga mat när barnen är trötta o dels för att om Ella får välja så blir det maxi:). Sen köpte vi fredagsmys innan vi åkte hem, nu sitter vi hela familjen o barnen smaskar godis o ser barnprogram:) älskar fredagar o att vi har en hel helg lediga tillsammans o massa skojigheter väntar:) önskar er en trevlig fredag kväll


Vi är inne på att skaffa en sovkorg till h...

img_2699 (MMS)

Vi är inne på att skaffa en sovkorg till honom men de kostar ju en hel del, denna är den billigaste vi har hittat o den kostar 900:- det är ett bra pris i jämförelse med över 4000:-, vet ni annars nån billig någonstans?


Några fler namn kan ni väl ge mig!

Ni är betydligt många fler som läser min blogg än 3 st så jag vill ha fler kommentarer på namn tack:) kom igen!

Pojknamn

Sitter här o kollar runt lite på nätet på olika namn till pojke. Det namnet jag har tycker inte Leif riktigt om;). Om ni har lite förslag på pojknamn som passar in med Ella o Kelly tar jag gärna emot de, det är ju så svårt med just pojknamn, tjejnamn finns det så enormt mkt fina:). Hoppas på att få lite namn kommentarer nu då;)

Vi har haft en mysig kväll hos mamma, ätit...

img_7511 (MMS)

Vi har haft en mysig kväll hos mamma, ätit god mat o efterrätt o kusinerna har sprungit runt o busat. Nu somna barnen precis:/, upp tidigt imorn till jobb o dagis


Fikar o shoppar lite med Ella o Fanny meda...

img_1973 (MMS)

Fikar o shoppar lite med Ella o Fanny medan Leif är med Kelly på hockey. Vi avslutar nog med McDonalds innan hemfärd:)


Godingarna:), kusinerna Elsa, Ella o Kelly

img_1331 (MMS)

Godingarna:), kusinerna Elsa, Ella o Kelly


Myskväll. Wilma o Ella har bytt kläder hih...

img_1292 (MMS)

Myskväll. Wilma o Ella har bytt kläder hihi;) här är det full fart o livat vill jag lova!!


Kul med boll krig

img_7918 (MMS)

Kul med boll krig


På busfabriken hela familjen några timmar ...

img_5520 (MMS)

På busfabriken hela familjen några timmar sen kommer Emme, Wilma o Jimmy hem till oss på middag o myskväll! Mys lördag:)


SMS-inlägg

img_5346 (MMS)


Klädd för tjejkväll, nu kommer dem:)<3

img_8246 (MMS)

Klädd för tjejkväll, nu kommer dem:)<3


Tjejkväll!

Ikväll ska jag ha mina pinglor emma o Ida här, ska bli super mysigt:), ser fram emot det, se nån film, smaska gott o bara snacka massa skit:). Vad ska ni göra idag?

Iiiiiiiiiiiiii lovvvvvveeeee them:)

img_4627 (MMS)

Iiiiiiiiiiiiii lovvvvvveeeee them:)


Nya mattor o golvlampan:)

img_9563 (MMS)

Nya mattor o golvlampan:)


Gillar denna blus skarpt:)

img_0992 (MMS)

Gillar denna blus skarpt:)


Tjabba tjena hallå! Kom precis hem från Li...

img_3633 (MMS)

Tjabba tjena hallå! Kom precis hem från Linköping där jag o barnen följde med mamma till doktorn så det blev en liten tripp till Ikea med, kom hem med. Nya mattor till sovrummet, golvlampa o fönsterlampa o lite ljus plus ett par nya skor jag hitta på scorett till MIG, o jag älskar dem, ni ska få se dem!!! Känns som jag skolkat från jobb/dagis men barnen får ju faktiskt inte gå på dagis o de mår ju bra. O mamma behövde stöd hos doktorn, förstår att hon mår dåligt när hon går dit:/.


Angående förra inlägget

Trampade visst nån på fötterna, det va inte med mening men det jag mena var att hur ni arbetslösa orkar med vardagen utan att bli deppig för jag blir det, att bara gå hemma o vänta på att få ett jobb o dagarna ser ungefär lika dana ut? Förstår väl självklart att det är ett heltidsjobb att va arbetslös i sig med, jag har väl själv gått hemma när jag vart mamma ledig, det är nästan semester att gå till jobbet o bara jobba;), men jaja hoppas du förstår vad jag menar nu?:). Eftersom denna graviditet vart min jobbigaste har jag sökt om havandeskaps penning(graviditets penning) att få gå hem tidigare, jag har ett tungt arbete. Nu ska jag bada barnen sen ska de i säng o vi ska hyra film för ovanlighetens skull haha;).

Vabb vabb vabb!

Vabbat sen i fredags men nu idag har kelly inte vart dålig i magen så nu är hon ok o ingen annan har fått maginfluensa heller...än, peppar peppar. Men måste ju va hemma 48h efter sista spyan/diarrén så blir hemma dessa 2 arbetsdagar som är kvar på denna vecka. Håller på att klättra på väggarna här hemma, hur orkar ni arbetslösa va hemma hela tiden? Vad gör ni förutom tvätta, städa fika med vänner mm? Vet ju efter man vart mammaledig att man blir lite Arbets skygg, men jag älskar att ha mina rutiner, jobba heltid o barnen går på dagis o älskart!, plus att man alltid har helgerna ihop. Denna föräldrarledighet ska Leif få va hemma mkt, som vi tänkt nu, jag typ i 7 månader o sen Leif i ett halvår i sen jag igen kanske resterande dagar innan plutt börjar dagis. Shit vad tiden går fort, om nästan 2 månader kommer våran son till världen:) vi längtar!!! Vi ska innan dess hitta det perfekta namnet som passar in med våra små tjejer:)

Skit ungar

img_1934 (MMS)

Skit ungar


God morgon:)

img_2794 (MMS)

God morgon:)


Tavlan:)

img_6125 (MMS)

Tavlan:)


Så satt jag upp hjärtat o nya tavlan jag f...

img_5620 (MMS)

Så satt jag upp hjärtat o nya tavlan jag fick av Leif i julklapp här över byrån i sovrummet, blev bra det med, älskar vårt sovrum:)


Har bestämt plats för nya spegeln, där var...

img_9319 (MMS)

Har bestämt plats för nya spegeln, där vart den toppen bra:)


Sitter o ritar:)

img_8617 (MMS)

Sitter o ritar:)


Haha hitta massa bilder Ella tagit på sig ...

img_5115 (MMS)

Haha hitta massa bilder Ella tagit på sig själv i mobilen;)


RSS 2.0